johannalu

Johanna Lundgren

Gilla-knappen fungerar!

Publicerad 2012-04-30 17:41:42 i Allmänt,

Åh är så glad, äntligen fungerar Gilla-knappen som den ska! Så nu går det att gilla enskilda inlägg utan att det blir på alla. Bra va?!:D

Innan solen skiner.

Publicerad 2012-04-30 08:46:11 i Träning,

Godmorgon mina vänner!
Idag valde jag att ställa klockan på halv sju men tog mig upp först sju. Då begav jag mig direkt ut på en morgonpromenad innan frukost, blev en halvtimme idag. När jag kom hem igen så åt jag frukost och nu sitter jag på bussen påväg till hallen. Ska träna badminton med William nu vid nio:)

Helgens händelser.

Publicerad 2012-04-29 21:11:23 i Allmänt,

Hade som sagt både pappa och killen här i helgen, har haft det riktigt mysigt. Har dock varit väldigt trött så har sovit mycket, även en del på dagarna. Måste vara mitt jobb som gjort mig så trött:)
I fredags hände hann vi inte med så mycket eftersom att jag jobbade till på kvällen och Jocke kom först efter 22. Vi åt däremot en sen middag, typ vid 22 haha;) Jag och pappa ställde oss och gjorde en kycklingpaj, haha alldeles för sent egentligen men men, gott var det!;)

På lördagen vaknade jag 8.00 av mig själv och var pigg!? Inte alls likt mig haha, och då började jag städa, diska, boka tvättid och sånna saker. Sen vid 12 så for vi till hallen och tränade badminton (måste ju låta pappa "skrika"/tjata av sig) haha, nä men har haft han som tränare ända tills nu i höstas då jag flyttade. Så det var väll kul men är inte lätt att ha sin pappa som tränare. Så tur jag har micke som tränare nu, lite lättare att lyssna på och man kan inte gnälla som man kan göra mot sin pappa haha;)
Men iaf, när vi hade tränat klart så for vi hemåt och åt lunch, sedan slappade vi och sov lite. Kollade film och sånt resten av kvällen.

Idag så vilade vi mest och åt lunch, för pappa skulle fara redan vid just innan två så. Efter vi lämnat av han på bussen så for jag och killen min hem igen och myste och såg tv program, haha jag somnade också. Fattar inte hur jag kan vara så slut, helt sjukt!
Men var en riktigt mysig och lugnt helg. Så nu är det bara att tagga för en ny vecka fylld med projektjobb och träning!:)

Lååång fredag.

Publicerad 2012-04-29 20:55:32 i Allmänt,

Det blev en riktigt lång fredag för mig, kändes det som iaf. Började dagen klockan 8 i skolan med projektjobb fram till 14.30. Därefter blev det en promenad hemåt och då ringer de från mitt jobb på Willys och vill jag ska jobba så snabbt som möjligt. Så jag skyndar hem, byter kläder och rusar iväg mot bussen. Tanken var att jag skulle jobba från 15.30 till 20.00 men en av mina jobbkompisar ville byta med mig så jag fick jobba till 20.30. Kan säga att jag inte klagar, man får ju extra OB då;)
Pappa kom vid 15 på fredagen så han fick underhålla sig själv medan jag jobbade, han sov så gick ingen nöd på honom. Det jobbigaste är att bussarna från mitt job hem går bara varje halvtimme på kvällar och just innan halv så missade den ju precis när jag slutade halv. Orkade inte vänta 25 minuter på den så valde att gå hem. Blev en promenad på ca 5 km, inte helt fel:)
Sedan vid kl 22 kom även killen min. Så blev en riktigt mysig helg kan jag säga!:D

Dagens detaljer.

Publicerad 2012-04-27 14:15:36 i Allmänt,

Här är lite av mina smycken och detaljer idag:)

Elfi-ring från BikBok
Västerbottensring från Burmans Guld
Blomma i hårsnodd

Slut på dagen.

Publicerad 2012-04-26 21:10:35 i Allmänt,

Är nu hemma, de hade sagt fel tid till mig så slutade 20.00 istället. Det som var synd var att jag då hade hunnit att träna en timme, men hade ju inte med mig kläderna eftersom att de sagt 21.15 till mig och då har träningen redan slutat. Så det var trist, var så sugen på att träna badminton, men kanske blir imorgon?:)
Nu ska jag försöka läsa lite inför tentorna och sedan packa inför imorgon. Ska jobba med projektet med Ida imorgon samt pappa kommer då:D Även min älskling kommer på kvällen så känner på mig att morgondagen kommer bli bra!:D
Sovgott mina sötnosar!<3

Bjuder på en stjärnhimmel som fanns i Spira (där vi var på studiebesök igår).

Ändrade planer.

Publicerad 2012-04-26 12:51:53 i Allmänt,

Hej!
Slutade med att det blev ändrade planer, inget jobb med projektet eftersom dom ringde från jobbet och ville jag skulle jobba. Så är påväg dit nu, blir jobb till stängning vid 21. Så missar träningen vilket känns jättetrist:( Men men...

Snabbåt en sallad innan jag begav mig till jobbet:)

Great start.

Publicerad 2012-04-26 11:07:37 i Allmänt,

Dagen började bra med badmintonträning. Körde träning själv med min tränare, gick riktigt bra trots att jag var trött innan. Kunde inte sova inatt, vaknade typ varje timme och tyckte tiden gick för sakta. Ville bara det skulle bli morgon så jag skulle få träna badminton. Smått beroende?;)
Nu sitter jag iaf på lektionen och vi får igenom saker i programmet DIALux, man kan rita upp rum och föra beräkningar på armaturer och dagsljus. Går alltid lite sakta när vi ska gå igenom, för många vill ha hjälp och förstår inte riktigt. Men skönt att inte stressa iaf, senare ska vi få jobba med projektet, vilket behövs!

Vill ha.

Publicerad 2012-04-25 21:12:11 i Allmänt,

Denna snygga och lite udda lampa fanns där vi var på studiebesök idag. Jag skulle vilja ha en sån hemma, lite cool ändå. Den skulle till och med gå att göra väldigt enkelt själv! Kanske skulle ge mig på det någon gång?:)

Ambitiösa studenter?

Publicerad 2012-04-25 18:38:49 i Allmänt,

Hahaha visst ser vi ambitiösa ut?!;) Nä men vi hade en helt värdelös lektion, typ en repetition. Så man kunde lyssna och sitta med mobilen ändå. Men lyckades få ner en del anteckningar trots allt. Men kan säga vi var glada när vi slutade idag haha.
Är finaste Ida som tog bilden:)

Studiebesök.

Publicerad 2012-04-25 14:45:52 i Allmänt,

Vi är nu på Spira på studiebesök. Vet inte exakt vad vi ska göra men blir kul att kika runt här iaf:) Det är ett kulturhus som är nybyggt. Huset syns på bilden, fint enligt mig och modernt. Vad tycker ni?:)

Extra träning.

Publicerad 2012-04-25 09:42:12 i Allmänt,

Godmorgon. Jag var nyss och tränade badminton med William. Blev teknikträning idag, haha båda vi hade träningsvärk från gårdagens två träningar;) Men att träna teknik kan man aldrig göra för mycket:) Så det var skönt att jag hann med ett träningspass även idag.
Lite lustigt att det enda jag glömde ta med mig idag var en bh, fick lite panik men har en sportbh så det är lugnt;)
Är iaf påväg till skolan nu och ska befinna mig där typ hela dagen:)
Ha en bra dag nu alla!

À la Johanna.

Publicerad 2012-04-24 18:15:43 i Allmänt,

Har gjort egen coleslaw, den är så himla god!!! Nyttigt och bra, precis i min stil;) Passar jättebra som ersättare för pasta osv. Skulle tro att den är grymt god till grillat, bara ett litet tips sådär;)

En bra dag!

Publicerad 2012-04-24 12:27:29 i Allmänt,

Hej!
Den här dagen känns verkligen bra och jag har hunnit med mycket redan! Tränade badminton nu på morgonen och efter det vid 9 jobbade jag på Willys nu fram till 12. Nu sitter jag på bussen mot skolan, börjar klockan 13 och går till 17. Efter det blir det hem och äta middag sen fara på ytterligare en badmintonträning. Även träningen gick bra idag och solen skiner!
Känns som en riktigt lyckad dag:D
Kram på er.

Faddermingel.

Publicerad 2012-04-23 21:16:16 i Allmänt,

Nu har jag varit på faddermingel, var helt okej. Mysigt att snacka med folket ett tag och lyssna på musik, gå en tipsrunda och skratta en del:)
Är iaf hemma nu och ska läsa lite böcker inför tentorna. Inte lika kul men ett ont måste haha;)

Fråga & Svar.

Publicerad 2012-04-23 18:06:08 i Fråga & Svar,



Fick en fråga om vilka jobb jag just fått.
Det ena är på Willys Österängen här i Jönköping, där började jag idag och det andra är genom ett bemanningsföretag, kommer troligtvis köra truck på ett lager. Så det ska bli spännande, har ju aldrig kört truck förr så. Men det kommer nog bli bra.
Jag har ju jobbat en dag på Willys nu och det var riktigt roligt och man träffar mycket folk:)

Måndag den 23 april.

Publicerad 2012-04-23 17:49:09 i Allmänt,

Hej mina kära vänner!
Har haft så fullt upp i helgen under min vistelse i Karlskrona och badminton EM. En mycket cool upplevelse, tog en hel del bilder så tänkte ni skulle få se dem framöver=)
Idag så har jag varit så grymt trött, helt sjukt. Min brorsa for ju hem 2 i natt så kunde inte lägga mig förrän halv tre. Vilket resulterade i att jag knappt kunde vakna imorse, skulle egentligen träna då men vaknade inte av klockan, var alldeles för trött... Och sen så sov jag till tjugo minuter innan min föreläsning skulle börja, fattar inte att jag hann till skolan med en god marginal ändå hehe;) Direkt efter mina två timmar i skolan begav jag mig till Willys uppe på Österängen för att göra mitt första arbetspass där. Var lite nervöst och så men gick riktigt bra och det var himla roligt, så är säker på att jag kommer trivas där!
Efter det for jag hem och åt middag och nu ska vi strax fara till ett faddermöte. Känner mig trött och så ska jag träna imorgon bitti, så blir inte där så länge utan tänkte fara hem och sova så jag orkar upp:)

Kram♥

Nostalgi.

Publicerad 2012-04-22 16:51:27 i Allmänt,

Hej hej!
Sitter nu i bilen påväg hem från Karlskrona. Vi svängde i i Vetlanda för de andra ville köpa godis (jag äter ju inte sånt) och fick då syn på dessa godisar, asså så mycket nostalgi från 90-talet. Har inte sett de på flera år. Haha var iaf lite kul=)

EM.

Publicerad 2012-04-21 20:59:37 i Allmänt,

Hehe sämst uppdatering i helgen, jag vet. Men är som sagt på EM och ser Superbra matcher, har inte riktigt tid att blogga idag men blir desto mer till veckan=) Ingen täckning i hallen heller.. Men var en svensk som kom två så himla nice, sjukt bra matcher som sagt och är så taggad på att spela och träna nu. Blev så rörd när jag såg de som vann. Tänk att där kanske man själv står om några år. Skulle vara så grymt häftigt, bara att träna på och satsa så är ingenting omöjligt!

I hallen.

Publicerad 2012-04-20 22:32:52 i Allmänt,

Befinner mig i hallen med alla duktiga ungdomar som spelar skol SM. Blir så sugen på att spela när man tittar på tävlingar och kommer bli ännu mer sugen ikväll när semifinalerna i EM spelas:D

Ps. Skulle ha laddats upp tidigare idag, men var ingen täckning i hallen

Asså SJ.

Publicerad 2012-04-20 08:36:26 i Allmänt,

Haha asså kanske var liiiite väl optimistiskt att boka bussen som går 10 minuter efter tåget kommer fram (åker med SJ) haha, får se hur det här går. Vi stod still ett tag så nu är tåget 6 minuter efter tidsschemat... Bara 4 minuter mellan att tåget kommer fram och bussen går. Jaja, vi får hoppas att bussen väntar på oss, annars är vi fast i Emmaboda?;)

Uppe före tuppen.

Publicerad 2012-04-20 05:26:51 i Allmänt,

Godmorgon!
Är verkligen uppe före tuppen idag, vi klev upp 4.45 för att vårt tåg går 6.35, så kan säga att man iaf är trött. Vaknade flera gånger inatt för att jag var orolig att vi skulle fördriva oss och missa tåget men det gick ju bra:)
Sitter nu och äter min frukost, mums. Sjukt gott att ha kiwi i!
Sen ska vi som sagt bege oss ut på nya äventyr, närmare bestämt till Karlskrona och badminton EM, tagga tagga!:D

Kram och hoppas ni sover gott!<3

Överraskningen.

Publicerad 2012-04-19 22:27:37 i Allmänt,

Som jag nämnde igår så hade jag en sak att berätta för er. Idag har jag nämligen lyckats skaffa två jobb, inte helt fel va?! Är så sjukt glad!!! Sen så kom även min bästaste bror hit, så nu känns allt rätt underbart, många bekymmer försvann och man kan bara njuta. Får rå om honom hela helgen vilket känns great, vi ska ner till Karlskrona och se på badminton EM, så himla coolt att det är i lilla Sverige=D Livet går bra nu kan jag meddela!

Men de här mysiga människorna saknar jag MASSOR, min underbara taikonsläkt;)♥

Världens bästa bror.

Publicerad 2012-04-19 21:07:25 i Allmänt,

Jag har verkligen världens bästa bror, vi har så sjukt kul jämt och är så tighta. Även fast det var nästan 4 månader sen vi sågs så känns det som vi aldrig varit ifrån varandra nu när vi ses.
Vi var iaf och åt på ett fik nu innan träningen. Blev en köttfärspaj för Robin och en pasta med kyckling och currysås för mig, himla gått. Var ju så länge sen jag åt pasta. Drack en iste med mangosmak, kan starkt rekommenderas! Vi hade det riktigt trevligt och är så glad att jag ska få vara med han hela helgen!<3

Träning träning.

Publicerad 2012-04-19 20:59:59 i Allmänt,

Hej, blev en lång träning idag typ 3 timmar. Tränade med min bror som är här. Är så glad, har inte skrattat så här mycket sen jag såg han sist:)

Fråga & Svar.

Publicerad 2012-04-19 11:47:07 i Fråga & Svar,



Självklart ska ni få receptet på köttgrytan jag gjorde igår! :)

Köttgryta

1
purjolök
400 g griskött
2 gröna äpplen
1 köttbuljongtärning (jag använder 2 för att få mer smak)
1 msk soya
1 tsk curry
2 dl vatten

* Skär köttet, purjolöken och äpplena i bitar.
* Blanda ihop.
* Bryt och lägg i buljongtäningarna.
* Tillsätt resterande ingredienser.

* Tillaga i mikron på full effekt 10 minuter.
* Ta ut och rör om.
* Ställ in i mikron igen i 10 minuter på medel effekt.
* Låt stå 10 minuter med lock!
Färdigt att äta=)


Köttet ska inte stekas eller dylikt innan, utan lägg det råa köttet i grytan direkt.

Använd en glasgryta med lock som rymmer 2 liter. Viktigt att glaslocket är på hela tiden i mikron.

Är väldigt lätt att göra och går fort endast 30 minuter och under tiden kan man göra annat, supersmidigt!:D

KRAM♥

Morgonpromenad.

Publicerad 2012-04-19 09:41:07 i Allmänt,

Blev en promenad nu innan frukost, riktigt skönt och man kommer igång och vaknar till. Har just ätit min gröt samt lite fruktsallad och ska snart bege mig ut på äventyr;)

Äventyr i skogen/bland bergen.

Publicerad 2012-04-18 20:25:04 i Allmänt,

Kom hem för ungefär en timme sedan. Blev en promenad på ungefär 4 km bland skog och upp på bergen i Huskvarna. Kan säga att det verkligen var som en bergsbestigning men hade riktigt trevligt med mitt sällskap och man fick ju röra lite på sig :) Vi tog bussen från stan för att ta oss dit, är väll ca 1 mil eller nått sånt dit? Kul att testa på nya ställen och utforska lite :)
Tog även lite bilder åt er.

 
Var en bra utsikt över vattnet och Jönköping.

  
Scouterna hade byggt en liten fin koja och de hade ett riktigt fint hus/stuga just bredvid.
Som ni kan se på bilden ovan så ser det ut som värsta ghettot fast är ett fint hus ovanpå, kändes lite konstigt. (Det här är inte scouternas hus/stuga).


Typ världens läskigaste bro, kändes som den skulle rasa när man gick på den.

Onsdag den 18 april.

Publicerad 2012-04-18 14:46:31 i Allmänt,

Hej hej!
Vaknade sent imorse typ halv elva och då hade jag sovit 11 timmar, helt galet! Förstår inte varför jag varit så trött de senaste dagarna. Men men, har iaf ätit frukost och skrivit samt skickat in en inlämningsuppgift, himla skönt att få det gjort! Nu ska jag bege mig mot affären för att handla lite saker till middagen, ska göra köttgrytan som är SÅ GOD :D Senare idag ska jag umgås med en kompis och ta en promenad, blir trevligt:)
Imorgon har jag lite spännande saker att berätta för er, så bara att kika in då om ni vill veta;)

Myskläder på!

                    

Tips: till er som tränar.

Publicerad 2012-04-18 13:37:32 i Tips,

Tänkte tipsa er om ett jättebra tvättmedel som jag köpte på Sportlife. Enligt de på Sportlife så är de först i Sverige med att sälja det tvättmedlet. Det som är speciellt med det är att tvättmedlet ska ta bort ALLA illaluktande dofter ur dina kläder. De som tränar mycket känner säkert igen att trots att man tvättar kläderna så luktar de inte jättegott när man använder dom, trots att de är nytvättade. Jag kände att, varför inte, och köpte mig en flaska och var lite sådär halvskeptisk. Men det fungerar verkligen, kläderna luktar inte ens svett när du har använt dom, superbra! På sportlife rekommenderade de att man skulle använda tvättmedlet ungefär var femte tvätt. Priset är även bra, kostar 99 kronor och går som sagt att köpa på sportlife.
Så ett tips till er som tränar, testa Fit´n Clean;)

Nya detaljer.

Publicerad 2012-04-17 18:38:14 i Allmänt,


Asså har nog nästan aldrig köpt något så billigt, betalade 2 kronor för den här remsan, helt sjukt vad billigt!


Här ser ni jackan jag köpte för mer än en vecka sen, sydde till en fin detalj på den av den guldiga remsan jag köpte.


Vad tycker ni, fint?


Var typ hål i en av jackfickorna och for till BikBok för att få byta den men jackan är så populär så de hade ingen grön i affären. Så jag fick välja ett smycke istället.


Blev denna, tyckte den var fin och speciell lite sådär udda=)

Det går bra nu.

Publicerad 2012-04-17 12:18:16 i Allmänt,

Hej hej!:D
Känns som allt flyter på riktigt bra nu. Var på intervju nyss och det gick toppen, ska skriva kontrakt på torsdag samt fara på en till intervju på andra stället:D Så nu är det bestämt, jag stannar kvar här i Jönköping i sommar, så bara att komma och hälsa på mig;)

Jag ska nu dra vidare mot gymet, missade ju badmintonträningen i morse för jag hade ju intervjun då, så får bli ett pass nu istället:)
Kram på er!

Måndag.

Publicerad 2012-04-16 22:24:17 i Allmänt,

Hej.
Idag har jag ändå hunnit med en del. Dagen började med att jag hade badmintonträning klockan halv åtta, efter det gymade jag ett tag och snackade lite med min PT. Efter det for jag hem, duschade och så, tog en sväng förbi A6 där jag lyckades få med mig två saker som jag kan visa imorgon. Därefter åt jag lunch samt handlade mat. Har ju även som jag tidigare nämnt, blivit kallad till två jobbintervjuer i veckan så det känns grymt bra!
Sedan tänkte jag plugga men var så trött så jag tog en powernap som var planerad till ca 30 minuter. Somnade vid tre och vaknade.... Sju.. Haha asså vad hände? Tror bestämt att jag var väldigt trött, ingen bra powernap där, 4 timmar haha snarare en halv natts sömn;) Har även hunnit tvätta idag och cillat lite:)

Nu ska jag iaf sova, godnatt mina vänner<3

Jobbintervjuer.

Publicerad 2012-04-16 13:06:38 i Allmänt,

Haha har gått lite för bra idag. Först fick jag ett mail från ett jobb jag sökt, de ville att jag skulle komma på intervju imorgon. Sedan ringde de från ett annat jobb och där ville de träffa mig på torsdag. Känns så grymt bra!!=D Hade lite småpanik igår, känns ju som att det är försent att få sommarjobb nu. Så trodde inte att jag skulle få nått, trots att jag sökt så mycket. Men känns bra nu att veta att iaf två har nappat;)

God dag kära ni!

Publicerad 2012-04-15 16:05:59 i Allmänt,

Idag klev vi upp vid nio och såg lite barnprogram haha, kul det med ibland;) Sedan begav vi oss ut på en 5 km promenad i solskenet, var riktigt varmt! Nyss blev det iaf lunch, ägg och bacon=)

En bild från vår promenad, så mysigt med blommor=D

Fira.

Publicerad 2012-04-14 20:33:19 i Allmänt,

Hej hej! Hoppas alla haft en bra dag, det har iaf jag. Haft fullt upp, vi klev upp klockan 8 och åt frukost, duschade och sånt. Sen begav vi oss till en fin restaurang i ett mysigt samhälle några mil från Motala för att fira Jockes farmor och farfar, att de varit gifta i 50 år. Var riktigt kul och vi hade en mysig dag, vädret var även riktigt bra och det var soligt och varmt=D Efter det så for vi hemåt och nu ikväll har vi ätit grillat samt gått en promenad. En riktigt mysig dag och nu ska vi se film=)
Ha det bäst, kramis.

Var fint väder även igår=)

Mot nya äventyr.

Publicerad 2012-04-13 18:47:45 i Allmänt,

Sitter nu på bussen mot Motala för att umgås med min älskling hela helgen, det är lycka!:D Hela hans familj är så underbar, alla är så himla snälla och bara bäst!
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det kommer bli bra:) Ibland är det skönt att bara ta det lugnt, vilket jag är dålig på. Alltid full fart på mig och massor att göra och fixa. Så är bra med någon lugn helg iaf;)

Twinrix.

Publicerad 2012-04-13 16:28:33 i Allmänt,

Hej hej!
Jag var som sagt och tog den första Twinrix sprutan idag. Hon som tog den på mig var jätteduktig, gjorde inte ont=D Bokade även tid för nästa spruta och det blir om en månad.
Idag har jag hunnit med massor, hunnit ta sprutan, fixa jättemycket småsaker, handlat på affären, packat min väska, träffat Ida, skrivit och skickat in en inlämningsuppgift och nu ligger jag i sängen och väntar på att tiden ska gå. Är lite rastlös och vill klockan ska vara 18.50 nu så jag får fara=)

Fredag.

Publicerad 2012-04-13 08:01:31 i Allmänt,

Godmorgon alla underbara!

Jag sitter nu och äter frukost och ska efter det bege mig till vårdcentralen för att ta första Twinrix sprutan. Känns inte sådär jättebra, hatar att vaccinera mig, känns så obehagligt när dom sprutar in vaccinet i armen... Men måste ju ta den så bara att bita ihop=)
Senare idag kommer bästa Ida hit med killen och då ska jag och Ida ta tag i några inlämningsuppgifter så vi får dom gjorda och slipper tänka på dom. För nu till veckan lämnar hon mig för varmare breddgrader, vad lyxigt medan det inte är speciellt varmt här;) Ännu senare idag/kväll så ska jag fara till min underbara pojkvän och mysa hos honom hela helgen=D

Kram

PowerWalk.

Publicerad 2012-04-12 14:36:44 i Träning,

Klev upp halv sju imorse och begav mig ut på en powerwalk innan frukosten för att öka på fettförbränningen. Blev en timme och hann då 6 km så det kändes bra. Fint väder och mysigt, dock lite kallt typ 0 grader. Efter det åt jag en rejäl frukost bestående utav gröt. Känner att detta får bli en vana de dagar jag inte har badmintonträning på morgonen=D

Det här köpte jag i Stockholm.

Publicerad 2012-04-11 20:50:33 i Tips,

Jag köpte ett mintgrönt linne med söta paljetter på från Cubus, den gröna jackan från BikBok, ett grönt nagellack från GinaTricots nya sminkkollektion samt en present åt min pappa och en åt min bror, båda fyller år nu i April=) Blev så glad när jag hittade det gröna nagellacket, är helt slut här i Jönköping.
Fick även världens mysigaste halsduk på köpet när jag köpte jackan, så värt!=D

Igår.

Publicerad 2012-04-11 18:14:31 i Allmänt,

Hade en himla hektisk dag igår. Badmintonträning på morgonen, efter det skola, sedan hem och jobba med skolarbete, slänga i mig en middag och direkt efter det vidare till en till badmintonträning. Tränade med gruppen som tränar innan min, detta eftersom att jag skulle ha lektion klockan åtta på kvällen.. Ja ni hörde rätt, lektion på kvällen/natten haha;) Vi gick en stadsvandring och kollade på armaturer (jag går ju som sagt ljusdesign), kom hem vid elva tiden och däckade i sängen. Var så himla trött, blev mycket motion igår;) Var därför jag inte hann blogga tyvärr, men tänkte bjuda på lite "fina" bilder på mig och Ida från vår stadsvandring igår;)

Jackan.

Publicerad 2012-04-11 15:30:47 i Tips,

Här är en bättre bild på jackan. Den är köpt på BikBok för er som är intresserade av den, finns även i färgen beige=)

Kriminell?

Publicerad 2012-04-10 11:57:12 i Allmänt,

Asså hur stor chans är det att de kollar biljetter på bussen? Har bott här ett halvår och det har aldrig hänt. Men det gjorde de idag, de kollade dock bara typ tre personer i bussen och självklart kollade de mig.. Haha såg jag mest kriminell ut eller vad? Himla tur att jag inte hade glömt mitt studentlegg hemma, hade typ fått böta då:S Men känns ju lite onödigt att man måste ha det med sig, har ju busskortet, och det borde väll vara det viktiga?

Vinst.

Publicerad 2012-04-09 21:15:51 i Allmänt,

Hehe känner mig lite lycklig just nu, vann 50 kronor på trissen jag fick av mamma i mitt påskägg. Tack bästa du!<3

Vill tillbaks.

Publicerad 2012-04-09 19:31:27 i Allmänt,

Vill hem till mamma igen, hade det så himla bra och mysigt. Är så skönt att vara hemma!! Betydligt roligare än inlämningsuppgiften jag skriver nu haha, dom blir ju alltid så långa. Någon som håller med? Skriver om styrsystem till belysning, intressant jag vet...
Men är klar snart, mindre än hälften kvar. Blir nog att sova tidigt idag, har träning klockan halv åtta imorgon. Så behöver en bra sömn för att orka allt, går skolan till elva på kvällen imorgon, helt sjukt haha.

Träningen.

Publicerad 2012-04-09 13:55:11 i Allmänt,

Hej hej!
Nu är jag hemma från träningen. Den gick inte sådär superbra, hostade och så, har ju varit förkyld i en vecka:/ Men efter det så var jag och handlade mat och nu sitter jag och ska äta lunch. Efter det ska jag ta tag i min inlämningsuppgift =)

Måndag.

Publicerad 2012-04-09 08:45:00 i Allmänt,

Hej och godmorgon!
Jag somnade vid elva igår och sov till klockan sju, då vaknade jag av mig själv och var pigg men kände att jag borde sova mer så sov iaf till åtta. Är så skönt när man vaknar före klockan och är pigg! Nu sitter jag och äter frukost, gröt och kaffe blev det=) Om mindre än en timme ska jag på träningen. Inte ofta man hinner sitta och ta det lugnt innan morgonträningen;) Skönt iaf, den här dagen har börjat bra=)

Hemma hemma hemma.

Publicerad 2012-04-08 22:27:43 i Allmänt,

Hej på er!
Jag kom hem för mer än en halvtimme sedan och har hunnit fika kvällsfika. Nu ska jag alldeles strax borsta tänderna och lägga mig i sängen. Imorgon är jag ledig precis som de flesta av er också? Röd dag=ledig, från allt utom min träning, där finns det inga röda dagar haha;) Så blir badmintonträning klockan 10 imorgon bitti, men lite sovmorgon iaf om man jämför med när vi brukar träna, så kommer hinna få en god natts sömn nu=D
Godnatt bästa ni, kram!

Bild på Stockholm=)

Dreams.

Publicerad 2012-04-08 20:11:47 i Allmänt,

Såhär fin solnedgång fick jag se i Linköping=D Är som sagt påväg hem från mamma och har nu mindre än två timmar kvar. Åker med Bus4you, dom har hur sköna säten som helst, är ju fåtöljer och man har stort benutrymme=)

Underbara väder.

Publicerad 2012-04-08 17:27:47 i Allmänt,

Är sjukt fint väder här i Stockholm idag, varmt och soligt, riktigt härligt! Vi satt ute på mammas inglasade balkong idag, var så skönt. Längtar till att sitta där i sommar=D Sitter nu på bussen, kommer hem ungefär vid 10 ikväll. Det är nackdelen med Jönköping, tar så lång tid dit med bussen. Men blir ju att flytta senare i livet=)

Pendeltåg.

Publicerad 2012-04-08 16:24:27 i Allmänt,

Åker nu pendeltåget från Kungsängen in mot Stockholm. Vinkade just av mamma, vilket kändes tråkigt. Har haft det så mysigt där i helgen så känns inte så taggande att fara hem, men man måste ju. Far ju iaf snart hem till Skellefteå, så det blir skönt=)

Mer hem.

Publicerad 2012-04-08 15:57:12 i Allmänt,

Haha ja nu, jag hade ju en minigarderob med mig hit och kan säga att det är mycket mer hem. Både lite egen shopping och sen har jag fått massa saker av mamma. Tur iaf att pojkvännen tog med sig gardinstängerna hem;) Har myst med mamma nu på eftermiddagen och ätit Cesarsallad, riktigt gott var det!=D Nu ska jag packa ihop allt och lära mamma en sak på datorn=)

Söndag.

Publicerad 2012-04-08 11:09:55 i Allmänt,

Godmorgon!
Igår gick det ju bra för mitt hockeylag, final nästa yaay, då det känns bra!
Idag vaknade vi halv 10 och åt frukost och gjorde oss klara, nu har min kille åkt hem:( Och jag och mamma har valt ut gardinstänger som jag fick för att ha hemma i lägenheten. Nu ska vi fixa lite annat, hjälpa mamma lägga in bilder på datorn och sånt, mys!=)

Bio.

Publicerad 2012-04-07 18:27:00 i Allmänt,

Nu blir det bio i Kista, En gång i Phuket. Har hört den ska vara jättebra, någon som vet?=) Mitt "godis" blir vatten haha;) Jaja, hörs sen, kram.

Stan och hockey.

Publicerad 2012-04-07 15:48:01 i Allmänt,

Hej hej!
Har hunnit mycket idag, vaknade pigg klockan nio imorse, åt frukost och efter det begav vi oss till stan. Där shoppade jag lite saker och hittade flera fina grejer. Tänkte visa bilder sen=) Just ja, drack godaste kaffet någonsin nu på stan, en Mocka latte från espresso house=D Nu har vi just ätit tacopaj och sitter och ser den avgörande matchen mellan SAIK och AIK, älskar att Skellefteå leder, yaay kämpa kämpa!=D

Gomiddag.

Publicerad 2012-04-06 21:24:56 i Allmänt,

Så sjukt gott, åt fläskfilé med kantareller och ädelostsås, ris och sallad mums!!=D

Johanna sex år.

Publicerad 2012-04-06 14:35:38 i Allmänt,

Hahaha, kan verkligen säga att det kändes som jag var sex år igen, samma entusiasm när jag sökte påskägget nu som då. Sjukt kul om ni frågar mig hehe. Mamma hade som sagt gjort ett påskägg till mig och ett till Jocke. Gissa vilket av dessa påskägg som är mitt? Lite skillnad på dem, right?;)
Två med godis och ett med pengar till ett iPhone skal, en trisslott och två träningsbiljetter=)

Mot Stockholm.

Publicerad 2012-04-06 08:13:16 i Allmänt,

Yaay, beger oss nu till Stockholm för att mysa med mamma hela helgen=D tagga tagga, vet dock inte vad vi ska göra men det märker vi, kanske bio, kanske shopping i Stockholm=) Blir då massa mat iaf haha, mamma sa att hon inte vet hur vi ska hinna äta allt;) Sen har hon gjort ett påskägg till mig och ett till Jocke. Jockes innehåller godis men jag äter ju inte sånt nu så får se vad jag får. Är lite utav en plåga att ALLA äter massa godis precis framför näsan på en nu under påsken, men det är tur man har självdisciplin;) Men man ser ju resultat på kroppen och det är det viktiga. Men njut av påsken alla och käka gott och godis nu, GLAD PÅSK!=) Kram

Ska tydligen bli storm eller nått sånt, så det är trist, men men man får gilla läget;)

Hehe stressad?

Publicerad 2012-04-05 18:36:25 i Allmänt,

Haha asså inte vanligt för mig att ha tid över, brukar alltid ha 1000 saker att göra men nu efter skolan har jag kunnat ta det lite lugnt. Sitter och väntar på bussen till Motala nu, är här 20 min innan den går. Så har gott om tid på mig=)
Hade även så tråkigt så jag lockade håret;)

Fördelar och nackdelar med...

Publicerad 2012-04-05 17:08:47 i Tips,

Asså kan meddela att det finns både fördelar och nackdelar med att ha rött hår.
Vi kan börja med fördelarna:

* Det är snyggt (iaf enligt mig)
* Inte så många har det, så man sticker ut lite
* Håret blir lite utav en accessoar, man får en färgklick till sin outfit
* Hårstråna blir lite tjockare (enligt min frisör), alltså fylligare
* Håret ser levande ut med mycket färg
* En rolig omväxling från andra mindre "skrikiga" hårfärger

Nackdelar:
* Färgen rinner lätt ur håret när man tvättar det
* Man måste använda en speciell hårinpackning som ger håret mer röda pigment, denna färgar av sig på kudden när man sover (försvinner dock i tvätten)
* Går nästan inte använda några färgade kläder (vilket jag älskar att göra), så blir mest svart, vitt och grått
* Passar inte de som är rädda för att synas (man får mer blickar av folk)

Som ni kan se så finns det verkligen både för- och nackdelar. Jag trivs ändå bra i rött hår, brukar annars vara trivas i blont vilken är min naturliga hårfärg. Men känner att det kommer vara jobbigt att vara rödhårig i sommar. För min frissa sa att man måste använda typ solhatt eller keps när det är soligt ute, för annars förstörs hårfärgen jättesnabbt. Så blir nog att färga ljusbrunt och göra blonda slingor i nu närmare sommaren, känns så fräscht att ha ljust hår på sommaren=D

Men tänkte visa alla er rödhåriga vilken hårinpackning man kan använda, den är faktiskt riktigt bra och man får tillbaka den röda färgen i håret direkt när man använder den. Detta gör man ca 1 gång varje vecka, jag använder faktiskt denna hårinpackning själv=)

Orange.

Publicerad 2012-04-05 15:30:00 i Allmänt,

Den här gången blev det orange. Färger är så poppis just nu, vilket jag älskar!!:D

Minigarderob.

Publicerad 2012-04-05 14:39:16 i Allmänt,

Håller nu på att packa, ser ut som jag ska vara borta i en vecka typ haha. Men kommer ju hem på söndag. Blir alltid att jag packar lite mer kläder än jag behöver. Någon som känner igen sig?;) Men är ju skönt att ha något att välja på, som en minigarderob;)

Lek(tion).

Publicerad 2012-04-05 14:34:04 i Allmänt,

Sånt här gjorde vi på vår lektion idag. Den var verkligen onödigt långdragen, hade kunnat genomföras mycket snabbare. Men det gick inte så bra för vår lärare, datorproblem och så. Men vi fick sluta 1,5 timmar före vi egentligen skulle, så det gjorde min dag haha;)

Chockad.

Publicerad 2012-04-05 12:40:45 i Allmänt,

Hahaha värsta förvånad jag blev när jag såg denna skylt upphängd ovanför en dörr i skolan. Måste vara någon annan Skellefteåbo som varit i farten;) haha kul tyckte jag iaf att det var, Skellefteå-anhängare som man är;)

Snart lite lov.

Publicerad 2012-04-05 08:07:55 i Allmänt,

Hej hej alla morgonpigga!
Jag sitter nu i skolan och ska ha DIALux lektion, slutar tre. Men taggar till efter skolan, då blir det att packa och fara mot Motala för att sedan bege oss till mamma=) Längtar!!! Får ju även lite ledighet, börjar om på tisdag så helgen blir iaf lite längre;) Vad ska ni göra i påsk?
Kramis

Onsdag.

Publicerad 2012-04-04 21:02:41 i Allmänt,

Idag har jag varit på studiebesök som jag tidigare nämnde. Sedan hade jag en föreläsning mellan 13-16 och efter det så har jag mest tagit det lugnt samt ätit middag. Har även hunnit skypea med älsklingen=) Funderar på om jag ska försöka skriva en inlämningsuppgift, skulle vara skönt att göra bort den, men vi får se=) Vad har ni gjort idag? Något roligt hoppas jag iaf!
Imorgon ska jag fara hem till min kille och tidigt på fredag bär det av till Stockholm och en mysig helg hemma hos mamma! Längtar så, var ett tag sen vi sågs. Är så himla skönt att komma hem och bli lite bortskämd, hehe;)

Den här bilden är från i julas när jag och mamma bakade=D

Frågestund.

Publicerad 2012-04-04 20:35:07 i Allmänt,

Hejsan alla fina!
Tänkte att det är dags för den första frågestunden här på bloggen. Så det är bara att ni ställer era frågor i en kommentar till detta inlägg;)

KRAM<3

At home.

Publicerad 2012-04-04 12:06:20 i Allmänt,

Är nu hemma från studiebesöken. Var helt okej, fick lite ny information om olika styrsystem och fick se hur de fungerade. Vi var på en skola och på ett företag. Skolan såg ni på bild i föregående inlägg.
Nu sitter jag och äter lunch och ska sedan bege mig till skolan för att ha en föreläsning mellan 13-16, så är iaf inte jättelänge=) Sen är det bara en dag kvar och sedan är det påsk! Då ska jag fara upp till Stockholm för att umgås med mamma och med mig tar jag min sötnos=D

Tisdag.

Publicerad 2012-04-03 16:47:56 i Allmänt,

Hallå!
Har hunnit så mycket idag, först träning, duscha, träffa två chefer, äta lunch, skicka in ett cv, ringa ett viktigt samtal, lämna in en projektrapport, äta middag och fixa massa småsaker. En effektiv dag, precis som jag vill ha det! Senare ikväll ska jag på ett möte, så blir ingen badmintonträning. Är ju inte helt hundra frisk heller men det släpper nog snart=)

Fullspäckat.

Publicerad 2012-04-03 09:02:39 i Allmänt,

Så nu har jag gått i 45 min och gjort lite magövningar. Har även suttit i massagestolen, hade riktigt ont på vissa ställen. Tror det är från tävlingen i helgen. Nu ska jag hem och stå på balansplattan samt duscha. Efter det ska jag fara och lämna ett CV och prata med en chef. Ungefär klockan ett ska jag träffa Ida på skolan och jobba lite=)

Hard work.

Publicerad 2012-04-03 06:54:50 i Träning,

Godmorgon!
Jag hade planer på att träna nu 7.05 på gymet i stan men gick dit och dom hade inte öppnat. Haha då är det illa, vara FÖR tidigt på gymet;) Men nu sitter jag på bussen upp till racketcentrum och ska träna där istället, blir återigen en powerwalk=)

Jag mår bra nu.

Publicerad 2012-04-02 23:43:40 i Allmänt,

Mitt humör har minst sagt växlat mellan superglad till riktigt deppig sedan jag flyttade hemifrån och lämnade min familj. Dom har verkligen varit och är allt för mig, vi är så tighta i min familj och släkt så jag tror många inte ens förstår. Så har varit väldigt svårt för mig att flytta, inte nog med att man måste bli vuxen direkt då. Flyttade 110 mil söderut och lämnade min "tvilling", älskade bror där hemma i Skellefteå. Har aldrig varit ifrån han mer än typ en vecka i hela mitt liv, så är inte lätt. Vi brukar göra allt tillsammans, har till och med gått i samma klass i skolan.
Men just nu mår jag riktigt bra! Finns ju en anledning till varför jag valde att flytta och varför jag inte flyttar hem. Jag har valt att satsa på badminton, vilket är svårt om man bor i Norrland, är så långt till alla tävlingar och sånt då. Har världens bästa tränare nu och han förstår mig verkligen, så skulle inte vilja flytta härifrån så länge han är här. Har alla möjligheter att utvecklas nu och satsa på det jag älskar. Jag har även en underbar pojkvän som jag älskar så oerhört mycket och flera fina vänner som det skulle smärta att lämna. Har börjat inse att jag har två hem, hur ska man kunna välja? Kommer alltid vara någon som är för långt bort...
Men man får helt enkelt se till att fara och hälsa på varandra ofta, då blir det inte lika jobbigt. Min pappa var ju här i helgen och det var så skönt att äntligen få träffa honom efter 3 månader. Nu till helgen ska jag till mamma och helgen efter det far jag hem till Skellefteå och då ska jag träffa min bror, pappa, släkt och mina underbara vänner!<3
Livet är bra och allt kommer lösa sig<3


Bästa pappan i världen!<3


Jag och bästa mamma!<3


Underbaraste Janne!<3


Jag och min tvilling<3<3

Framsteg.

Publicerad 2012-04-02 21:55:24 i Kost/Hälsa,

Jag har nu varit på gymet, gick en timmes powerwalk, blev 6 kilometer:) Så känns bra att man varit duktig även idag. Är så skönt att man verkligen ser resultat på kroppen om man tränar och äter nyttigt. Jag äter inte godis, chips och sånt och dricker bara vatten, te och kaffe. Bara det gör mycket, började vid jul och ska minst köra så till sommaren. Äter även nyttig mat. Så jag har ett onyttighetsförbud nu, hade det med min kille men nu är det bara jag själv. Är lättare att ha det med någon, för då blir det som en tävling men om man verkligen är motiverad och vill så går det även själv. Jag satsar ju på badminton så jag ska komma i riktigt bra form nu!:D

Power.

Publicerad 2012-04-02 20:04:50 i Träning,

Hej alla!
Jag har nu fått massa saker gjorda sen vi sist hördes och nu ska jag ta bussen upp till gymet och gå en powerwalk, kommer bli skönt. Förbränna lite kalorier är alltid bra;) Ska vara i superbra form till sommaren, så är det bara. Inget som händer av sig själv utan krävs bra kost samt träning:)

Kram på er<3

Hemskheter.

Publicerad 2012-04-02 17:33:11 i Allmänt,

Är hemma nu och ska ta tag i den hemskt stora diskhögen som blev i helgen, inte roligaste men det ser inte bra ut nu. Sedan blir det att göra middag och sedan bege mig till gymet. Är inte helt hundra i halsen idag så blir en powerwalk istället för löpning. Men tar det på gymet istället för är så kallt ute nu. Våren och sommaren känns tyvärr längre bort nu än förra veckan.

Skolan DIALux.

Publicerad 2012-04-02 13:44:02 i Allmänt,

Hej! Sitter på DIALux lektionen, har ritat upp ett markelement. Ser det inte ut som ett vapen, typ en hagelbössa?:)

Måndag.

Publicerad 2012-04-02 09:47:12 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner!
Sovit gott? Det har iaf jag, blev mer än nio timmar=) åt en rejäl frukost bestående av havregrynsgröt för att orka hela dagen. Går från 10 till 17 så blir en rätt lång dag. Ikväll ska jag försöka ta mig till gymet och springa, skulle vara skönt=)

Söndag.

Publicerad 2012-04-01 19:12:18 i Allmänt,

Hej!
Idag har jag umgåtts med min pappa och pojkvän. Har varit så himla mysigt att ha båda här hos mig, lycka säger jag bara!! Känns så trist nu när man är ensam igen:( Pappa for hemåt vid halv tre och då for jag och Jocke upp till badmintonhallen för att se finalerna. De var dock före i tidsschemat så vi hann bara se en final, men kul iaf:) Efter det for vi hem och myste tills han skulle hem. Lämnade av honom på bussen för ett tag sedan och traskade hem i regnet/haglet haha. Så nu ligger jag på sängen och funderar på om jag ska ta tag i disken och lite sånt, man måste väll det. Sen blir det att sova tidigt:)

Just ja, när vi väntade på bussen såg vi dessa bilar. Någon som kan förklara vad det innebär? Var Eric Saade här eller vad?

Gårdagen.

Publicerad 2012-04-01 19:04:19 i Träning,

Gårdagen bestod som sagt utav badmintontävling. Spelade en rätt så bra mixedmatch men en lite sämre dubbelmatch. Singeln gick bättre, kom till kvartsfinal och förlorade där en jämn tresettare. Är ändå rätt så nöjd, har ju inte kunnat träna så bra de senaste veckorna på grund av sjukdom. Så är inte i bästa formen. Men men hade kul och är riktigt nöjd med vissa matcher=)

Haha just ja, kändes lite konstigt igår att se blommor tillsammans med snö, eller vad säger ni? Inte bästa kombinationen;)

Om

Min profilbild

johannalu

Hej! Jag heter Johanna Lundgren och är 22 år. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå, en stad som ligger i norra delen av Sverige. Jag valde att flytta söderut till Jönköping för att finna nya äventyr och utmaningar. På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, min vardag samt om min badmintonsatsning. Trevligt att du hittat hit och hoppas du kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela