johannalu

Johanna Lundgren

Ny header.

Publicerad 2012-06-30 18:05:00 i Allmänt,

Hej!
 
Vad tycker ni om förändringarna här på bloggen, bättre eller sämre nu?
Har även gjort en ny header, vad tycks?:)
 

Fråga & Svar.

Publicerad 2012-06-30 15:56:00 i Fråga & Svar,

Hej Victoria!
Ja, med mig är det riktigt bra, hoppas detsamma gäller dig!:) Nej tyvärr så kommer jag inte kunna vara med nu när det blev så sent i augusti. Har redan börjat skolan då=/ Hade väldigt gärna varit med, men går inte:( Hur blir det för dig, ska du vara med på lägret?:) Kram!!
 
För er som inte vet vad Girls of Badminton-lägret är för något, så är det ett läger för de bästa tjejerna i Sverige på Badminton. På badmintonläger så brukar man vara blandat tjejer och killar men på detta läger så är det endast tjejer. Vilket är riktigt kul! Ledarna är även grymt duktiga, de är de absolut bästa tjejerna i Sverige på badminton. De har deltagit i OS, tagit medaljer i EM och andra stora tävlingar. Så för er badmintontjejer som läser detta och inte redan anmält er. GÖR DET NU!!!! Lägret är superroligt och jag var på det förra året. Absolut värt det!

Ingen motivation?

Publicerad 2012-06-30 14:06:00 i Träning,

Har en perfekt bild för er som inte känner någon träningsmotivation alls. Tror faktiskt alla skulle vilja vara vältränade så man orkar springa om detta skulle hända! Eller vad tror ni?;)
 

Lördag den 30 juni 2012.

Publicerad 2012-06-30 12:19:55 i Allmänt,

Godmorgon!

Tanken var att jag skulle hoppa in och jobba idag men blev inte så. Ganska skönt ändå att vara ledig och fick ju lite sovmorgon. Annars skulle jag ha jobbat 11 timmar idag.
Tog som sagt sovmorgon idag till ungefär 10 och sedan begav jag mig ut på en morgonpromenad på 60 minuter. Nu sitter jag och äter min frukost, fibergröt och kaffe. Egentligen så har jag min vilodag från träningen idag men är så taggad på att träna så tror jag ska dra till gymet och köra lite styrketräning också. Har sån grym träningsmotivation nu, så himla härligt! Tiden går fort och nu är det faktiskt bara 2 månader tills min tävlingssäsong börjar. Så har ca 8 veckor på mig att komma i toppform. Men fortsätter jag som nu så kommer det inte vara några problem! Träning 2 gånger om dagen samt en vilodag i veckan, träningsläger i Kina i 2 veckor, ja efter det borde man faktiskt vara rätt så tränad;)
Verkar bli bra väder idag så kanske hinner sola lite med, hoppas iaf det så jag hinner bi lite brun i sommar.
Vid femtiden någon gång så kommer även killen min hit och ska vara med mig tills jag far till Kina. Så himla mysigt! Så mycket mer än så blir det nog inte idag. Bara att leva livet och njuta av det, hoppas ni gör detsamma!♥
 

Visum check! Endast en vecka kvar.

Publicerad 2012-06-29 20:27:31 i Träning,

Vart har tiden tagit vägen??? Var nyss 2 månader tills vi skulle åka och nu är det bara EN vecka. Helt sjukt! Tur att man har varit ute i god tid iaf och skaffat visum och andra viktiga saker. Jag ska åka till KINA på ett badmintonträningsläger=D
Är så taggad men samtidigt lite rädd? Har aldrig varit så långt ifrån Sverige och vi ska träna med riktigt bra kineser. Tur jag iaf har med mig min bror och tränare! Vi blir borta i ca 11 dagar, men kommer att skriva tidsinställda inlägg till er så ni har nått att läsa ändå medan jag är borta. Kommer även då berätta till vilken stad jag ska och lite mer om vad vi ska göra när vi är där. Ni får helt enkelt vänta med spänning;)
 
 
Bro i Kina, snygg ljusdesign där;)

The Stig-Helmer Story.

Publicerad 2012-06-29 12:55:16 i Tips,

Hej hej!
När jag var hos mamma så såg vi The Stig-Helmer Story, någon som sett den? Är en uppföljning på sällskapsresan och de filmerna. Jag tycker de filmerna är riktigt roliga! Ofta så brukar gamla filmer kännas just gamla och omoderna, men på något sätt så känndes den här filmen inte alls så. Uppföljare brukar bara bli sämre och sämre, men den nyaste (The Stig-Helmer Story) var riktigt bra! De drev med dagens samhälle på ett roligt sätt. Filmen utspelar sig innan 2000-talet och våra bekvämligheter. Det är roligt när man får se dessa tillbakablickar och se att sånt som vi tar för givet i vår vardag kan "skrämma" andra.
Många skratt blev det, värd att se om man gillar de tidigare filmerna!=D
 

Coola Iphone-skal.

Publicerad 2012-06-20 09:02:00 i Tips,

Dessa fina Iphone-skal hittade jag i min favvoskal affär i Stockholm. Finns mängder och dom är sååå billiga! I vanliga fall kosar ett skal ca. 200-350 kr, men i den affären kostar alla skalen 60 kr!!! Hur bra som helst. Har fem olika nu tror jag, och dessa två är de nyaste. Blev en GameBoy samt ett kassettband, har flera glittriga sen förut så ville ha några coolare. Blir lite nostalgisk av dom, alla hade ju GameBoys när jag var liten och man lyssnade på kassettband haha;) Gammal jag känner mig nu. Nä, men är iaf en superbra affär för oss som har Iphone!
 
 
 
 
 

Perfekt till en ljusdesign-student?!

Publicerad 2012-06-19 22:33:19 i Tips,

Hittade dessa söta flaskor på båten som jag och mamma åkte förra veckan. Var bara tvungen att köpa dom, äkta ljusdesign, haha. En glödlampa och en fotogenlampa, kan det bli mer ljusdesign?;)
Skulle vara toppen till en som tar examen från min linje! Eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hela helgen.

Publicerad 2012-06-18 15:05:00 i Allmänt,

Som ni säkert har märkt så har jag varit riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna. Förlåt för det!!
Men har jobbat så sjukt mycket i helgen, blev 22 timmar på två dagar, helt galet. Skulle ha jobbat mellan 9.00-19.00 på lördagen, men blev 12 timmar och på söndagen blev det mellan 12.00-21.30. Kan säga att jag var heeeelt död igår kväll och jag har dessutom varit sjuk hela helgen, så var verkligen ingen hitt att jobba så mycket. Men jag lyckades iaf ta mig igenom det.

Var ju Dreamhack här i Jönköping nu i helgen, så vi skulle mätta 13 000 unga lanare. Inte det lättaste haha, dom köpte så roliga saker. Efter ett tag så visste man precis vad alla skulle köpa. Ungefär såhär såg det ut: ett flak powerking eller cola med extra koffein, godis, chips, vitt bröd, mjukost. På söndagen blev det ännu roligare, då köpte de även Ipren, deo, tandborste och tandkräm. De kanske började förstå att de inte var så fräscha efter ett dygn med 13 000 svettiga ungdomar. Haha jaja, kul hade man åt dem iaf och vissa var riktigt trevliga! En kille drog världens sämsta raggningsreplik. Jag frågade om han ville ha sitt kvitto och han sa ungefär såhär: Bara om ditt nummer finns på det. Hahaha vet inte riktigt om han verkligen trodde att den skulle fungera, men jag fick mig iaf ett gott skratt.



Från min walk in closet.

Publicerad 2012-06-18 13:17:36 i Allmänt,

Min pappa var här för ungefär en vecka sedan, då jag var i Motala. Så hann tyvärr inte träffa honom, men han var snäll och tog med lite saker till mig från Skellefteå. Jag trodde ju inte att jag skulle vara i Jönköping nu i sommar så när jag flyttade så tog jag inte med så mycket sommarkläder. Så jag bad pappa ta med en del. Blev en kjol, två par shorts, min pulsklocka (till min sommarträning), samt lite annat smått och gått som jag fått på posten hem till Skellefteå.



Förföljd.

Publicerad 2012-06-18 13:05:55 i Allmänt,

Hej på er!

De senaste veckorna har verkligen varit studenternas veckor. Man har sett deras glada ansikten överallt och jag som lyckats befinna mig i tre olika städer har fått uppleva studenten tre gånger i år. Dels här i Jönköping, i Stockholm hos mamma och även i Motala. Min kille tog ju studenten i år, var så himla roligt att se, blev lite tårögd av all glädje haha. Man minns ju själv vilken underbar känsla studenten innebar men samtidigt gav den blandade känslor. All skola man "måste" gå var slut och man skulle lämna sina klasskompisar, de flesta skulle flytta och vi skulle bli splittrade över hela landet, en del flyttade till och med utomlands. Kommer man få se alla igen? Många känslor snurrar i huvudet på en sån dag, men framförallt glädje och lycka. Nu börjar vuxenlivet och man har alla möjligheter att göra precis vad man vill!





On the road.

Publicerad 2012-06-16 07:49:26 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner!
Kollade runt på internet igår varför inte blogg.se appen fungerar. Det beror tydligen på att de uppdaterar systemet, så är väll bara att vänta då.
Men nu sitter jag och äter frukost och ska snart bege mig till jobbet för 10 timmars jobb. Känns lite tungt men man får ju mycket pengar;)
Så slutar 19.00 ikväll och när jag kommer hem ska jag försöka blogga lite. Har så mycket att visa er från i veckan när jag var i Stockholm:)
Så vi höra ikväll, kram!

Prinsen.

Publicerad 2012-06-14 16:00:19 i Allmänt,

Hej hej!
Av någon anledning så har jag inte kunnat komma in på bloggen idag...
Men idag så har jag tränat intervallträning, gått runt på Djurgården med mamma och kollat på fina hus samt en trevlig miljö. Efter det bjöd jag mamma på en morsdags lunch och nu så ska vi strax hem igen.
När vi gick runt på kungliga Djurgården så passade vi på att gå förbi prinsens hus. Det var ett riktigt fmångsyssleri med en mysig trädgård. Just när vi kom fram till huset så körde en taxi med svarta rutor ut från prinsens hus. Kan det ha varit han som skulle iväg? Jag tror iaf att det var det, synd bara att vi inte kom typ två minuter tidigare för då hade vi fått se honom. Men inte alla som varit en meter ifrån prinsen;)

Kvällens händelser.

Publicerad 2012-06-13 21:35:57 i Allmänt,

När vi kom hem från båten och Stockholm så gick jag ut och sprang direkt. Kände mig lite onyttig nu efter min "minisemester". Men skönt det att få äta onyttigt ett tag;) Men kände som sagt att jag borde röra på mig, så sprang intervallträningen som jag fått av min badmintontränare. Blev riktigt jobbigt med massa uppförsbackar. Efter det så åt jag och mamma sallad och sedan begav vi oss ut på en promenad. Nu tänkte vi fixa lite småsaker och bara mysa:)

Hälsa mig välkommen?

Publicerad 2012-06-13 15:14:43 i Allmänt,

Tänkte bara meddela att vi kommer iland i Stockholm kl 15,45. Så om ni vill så kan ni ju komma dit och hälsa mig välkommen, haha;)
Men är iaf skönt att snart vara tillbaks, då blir det hem och bada, måla naglarna och lite annat småfix:) Känner mig inte speciellt fräsch just nu, så det ska bli skönt!
Som sagt förväntar mig att få ett varmt välkomnande i Stockholm nu;)

Tillbaks från utlandet.

Publicerad 2012-06-13 12:50:13 i Allmänt,

Hej hej!
Vi är nu inne på svensk mark igen. Imorse så befann vi oss på Åland och därmed Finland. Inte så mycket att se men. Nu är det betydligt finare, Stockholms skärgård och solen skiner. Så vi sitter och steker i var sin stol utomhus på däck. Inte helt fel sådär mitt i veckan;)

Jag idag.

Publicerad 2012-06-12 19:18:22 i Dagens outfit,

Såhär ser jag ut idag. Vi åker som sagt kryssning nu ikväll, så gäller att se bra ut;) Har ett limegrönt linne med paljetter på, jeans och högklackat. Men senare nu efter maten så ska jag byta om till klänning:)

Kryssning, Birka Paradise.

Publicerad 2012-06-12 17:30:56 i Allmänt,

Hej på er! Känner att jag har en hel del att berätta för er. Men just nu är jag iaf ombord på en kryssning som ska gå till Åland. Riktigt roligt kommer det bli! Är här med mamma och ska umgås. Ikväll blir det gomiddag, taxfree, disco och annat skoj. Hoppas ni kommer ha en riktigt bra tisdagskväll allihopa.
Kram<3

Minigolf.

Publicerad 2012-06-10 14:43:06 i Allmänt,

Hej hej!
Idag har jag och älsklingen varit och spelat äventyrs-minigolf. Riktigt kul och mysigt! Jag vann ju såklart, haha;) Nä men sen så gick vi förbi och kollade på stranden. En riktigt fin strand, så där lär vi bada i sommar:)
Vi passade även på att äta kulglass, mums!

Dagens outfit.

Publicerad 2012-06-08 09:47:27 i Dagens outfit,

Det här ska jag ha på mig nu när vi ska fara och titta på Jockes student. Till detta ska jag även ha en skinnjacka och högklackat:)

Studenten.

Publicerad 2012-06-08 08:01:51 i Allmänt,

Asså hur kan det redan ha gått ett år sedan jag tog studenten??? Tiden har bara försvunnit, känns som det var igår jag slutade trean. Har även hunnit gå halva mitt program på högskolan. Så sjukt snabbt allt gått, har inte riktigt hunnit med. Men livet har ändå flutit på bra, har klarat alla kurser i ettan på högskolan, har världens bästa pojkvän, en lägenhet centralt med två av mina kompisar, en superbra badmintontränare, två jobb, underbara kompisar här i Jönköping, har en hel sommar tillsammans med bästa Ida, ska ut och resa utanför Europa i sommar, ska vara med min mamma fem dagar nästa vecka, kommer hinna vara mycket med min kille i sommar.
Ja som ni märker, det går bra nu!;)

Före allt.

Publicerad 2012-06-08 06:05:53 i Allmänt,

Godmorgon alla morgonpigga!;)
Själv klev jag upp klockan fyra imorse, kändes ju inte sådär jättekul. Blev ungefär tre timmars sömn och sov väldigt dåligt. När det är en tid jag absolut inte får missa på morgonen så vaknar jag flera gånger under natten. Är det så för er också? Men tog mig ju iaf upp och nu sitter jag på centralen och väntar på bussen som ska ta mig till bästa Jocke! Var två veckor sedan vi sågs så ska bli riktigt mysigt:D

Mot Willys.

Publicerad 2012-06-07 14:38:56 i Allmänt,

Shit vad stressig den här dagen har varit. Imorse tränade jag, efter det direkt hem för att laga mat och skriva visumansökan med min bror i telefonen. Tog ett bra tag det och det var bökigt...
Sedan packa till jobbet, förbi skolan för att skriva ut ansökan. Men nu sitter jag iaf på bussen påväg till jobbet. Har massor jag måste hinna göra efter jobbet också, så lär knappt hinna sova inatt:/
Men men, blir bättre imorgon då jag ska till killen:)

Tips.

Publicerad 2012-06-07 13:17:24 i Tips,

Hej!
Det var denna ögonskugga jag använde igår. Den kommer som sagt från H&M och kostar inte alls mycket, kring 30 kr. Finns i flera olika färger, men jag gillar den svarta tillsammans med den vita. Riktigt snyggt, man får ett silverglitter när man blandar både svart och vit.
Den sitter även relativt bra med tanke på det låga priset. Absolut något att testa iaf:)

Dansa dansa.

Publicerad 2012-06-06 20:09:58 i Allmänt,

Nu är jag påväg hem från klubbkvällen. God mat och gott fika, fin sång och gitarrspel, prisutdelningar, badmintonsnack, skratt och trevligt sällskap. Tre timmar var vi där och alla fick en söt ros med en badmintonboll i haha, nördiga vi är;) Men det gillas!
Nu ska jag och Ida ut och dansa på Akademien:D Blir dock nyktert eftersom hon ska jobba imorgon och jag ska träna. Blir inte så länge vi ska vara ute men var så länge sen sist så ska bli jättekul!!! Är även sista gången det är öppet för den här terminen, så gäller att passa på:) Med andra ord så har det varit en grym dag!:D

Ögonskugga.

Publicerad 2012-06-06 15:17:56 i Tips,

Vad tycks om ögonskuggan?
Den kommer iaf från H&M och är väldigt bra. Jag gillar att den inte är supersvart utan lite ljusare. Sen är det en riktigt snygg kombination att blanda vitt och svart som jag gjort. Blir lite mer effekt och man får en lite mer silvrig ögonskugga:)

Nya håret.

Publicerad 2012-06-06 14:40:53 i Allmänt,

Tänkte att ni kanske ville se resultatet av mitt tre timmar långa besök hos frissan igår. Blev som vanligt grymt nöjd, min frisör är bäst!!
Blev en brun färg med mycket blonda slingor. Ville ju färga mot ljusare färg nu mot sommaren, men ville inte ha typ vitblond. Så körde på denna färg, den ger håret mer "liv". Känns riktigt fräscht. Vad tycker ni?:)

Baka baka baka.

Publicerad 2012-06-06 14:22:59 i Allmänt,

Hej hej!
Hade just full fart med bakning. Känns lite konstigt att baka nu när jag inte ätit sånt på flera månader. Men vi har badmintonavslutning nu ikväll, så ska bjuda på kladdkaka och kolakakor. Inte helt fel;) Kommer bli jättemysigt!:D

Hos frissan.

Publicerad 2012-06-05 15:37:29 i Allmänt,

Hej hej!
Jag sitter nu hos frissan och ska göra en förändring. Så skönt att klippa och färga, så det blir fräscht. Killen tar studenten på fredag så man vill ju vara fin då;)

Taggen.

Publicerad 2012-06-04 18:44:59 i Allmänt,

Är så taggad!!! Ska till frissan imorgon och klippa mitt slitna hår och färga en ny färg! Nyfikna?;)
Synd, ni får vänta till imorgon. Men jag hoppas iaf att det blir fint och blir skönt med något nytt. Är så less på att sköta om rött hår och det är svårt att matcha ihop med kläder. Jag verkligen älskar kläder med färg, så rött är kanske inte bästa hårfärgen för mig:)

20-års present.

Publicerad 2012-06-04 07:02:58 i Allmänt,

Bland annat dessa två saker har jag önskat mig i 20-års present av min pappa. Behöver verkligen nya löpartights, mina är alldeles för stora nu. Känns ju ganska bra, bevisar ju bara att jag har gjort framsteg:D

Pyssel.

Publicerad 2012-06-03 17:16:03 i Allmänt,

Hej!
Jag sitter på mitt rum och håller på att fixa lite saker. Har städat ur en låda och kollat igenom mitt sommarschema på jobbet. Måste ju planera in när jag ska hem till Skellefteå och sånt:) Nu så ska jag börja pyssla lite med ett fotoalbum som jag ska ge till en släkting men avslöjar inte vem, ska ju bli en överraskning;) Ska även fixa lite med en av de saker jag ska ge min kille i studentpresent:) Så blir mysigt och som sällskap har jag bra musik på spotify;)

GG.

Publicerad 2012-06-03 16:09:56 i Allmänt,

Blev en frukost framför GG idag. Utöver det så har jag diskar, städat i köket, tvättat och sånt roligt.
Är så tråkigt väder och jag får ingen lut att göra nått då... Så ligger bara i sängen i min onepiece och tittar på serier. Känns ju värt? Men men, är iaf skönt:)

Onepiece-mys.

Publicerad 2012-06-02 18:26:03 i Allmänt,

Nu ska jag över till Ida och ha onepiece-mys. Har inte träffat min flicka på flera dagar nu så blir jättekul! Vi ska sitta i soffan i våra onepiece, se någon bra film och äta chips och annat gott;) Hoppas det smakar bra haha. Kommer iaf bli jättemysigt:D

Fråga & Svar.

Publicerad 2012-06-02 15:55:39 i Fråga & Svar,



Hahahaha jo det behövs;) Men saken var den att jag hade lite underhudsfett som jag ville bli av med och nu har jag lyckats! Men vill inte sluta äta nyttigt bara för att jag har nått mitt mål. Jag mår bättre av att äta nyttigt och känner mig även piggare och fräschare:)

Jo jag kan höra av mig, men du får gärna smsa mig eller nått sånt och säga vem det är jag ska höra av mig till;)

KRAM♥

Min första.

Publicerad 2012-06-02 15:41:12 i Kost/Hälsa,

Har min första äta-vad-jag-vill-dag idag. Kommer ha det en gång i veckan, alltså på lördagarna. Då får jag äta precis det jag vill, som en belöning för allt slit jag lagt ned. Men resten utav veckan så ska jag hålla min diet och äta nyttigt. Känns bra men konstigt att få äta onyttigt igen, har glömt bort hur det smakar haha, var ju 4 månader sen så. En tredjedel av ett år, känns lite sjukt när man tänker så:)
Men men, nu ska jag unna mig choklad, blir nog gott;)

Tips.

Publicerad 2012-06-02 13:26:25 i Tips,

Hej!
Jag tänkte tipsa om en handkräm som luktar jättegott! Den påminner mig om förra sommaren när jag jobbade på EuroSko hemma i Skellefteå. Det var där jag använde den första gången och hade det så roligt där. Så nu påminner den doften mig och glädje och sommar. Så är nog därför jag gillar den så mycket. Men om ni vill testa handkrämen så finns den att köpa på Apoteket:)

Myyysss.

Publicerad 2012-06-01 22:56:35 i Allmänt,

Är nu hemma från jobbet. Så ska lägga mig i sängen med min onepiece, äta lite kvällsfika och se Gossip Girl. Inte helt fel efter en fredags eftermiddag/kväll med jobb:) Imorgon ska jag upp till A6 för att leta presenter som jag ska önska mig i 20 års present:D
Kram på er<3

Sötsaksförbudet.

Publicerad 2012-06-01 15:47:17 i Kost/Hälsa,

Har nu klarat mig igenom 4 månader helt utan sötsaker. Är så stolt över mig själv. Har inte varit lätt jämt.. Att vara på kalas när alla andra äter tårta och du själv dricker vatten? Ja inte det roligaste, men det syns verkligen resultat på kroppen. Åh vad skönt, har klarat mitt mål!
Så från och med idag så ska jag ha en "äta vad du vill dag" på lördagarna. Då får jag unna mig godsaker men utöver det så ska jag inte äta onyttigt på de andra dagarna. Man blir så motiverad när man ser resultat så snabbt. Så bara fortsätta i samma anda nu!:D

Willys.

Publicerad 2012-06-01 15:42:19 i Allmänt,

Nu sitter jag på bussen och ska för tredje dagen i rad jobba stängning på jobbet. Så blir skönt med en ledig helg nu. Ska umgås med min fina Ida imorgon kväll:D Utöver det blir det nog mest träning och vila:)

Rejäl.

Publicerad 2012-06-01 15:39:21 i Allmänt,

Blev en rejäl frukost/lunch idag. Vaknade halv elva och gjorde mig klar. Sedan handlade jag mat och gjorde i ordning en bra frukost. Riktigt gott med melon på morgonen!:D
Efter jag hade ätit så lämpade jag med vårt internet som vägrade fungera... Men med hjälp utav min data-kunniga pappa så lyckades jag få igång det igen. Så har mest tagit det lugnt idag, mysigt:)

Om

Min profilbild

johannalu

Hej! Jag heter Johanna Lundgren och är 22 år. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå, en stad som ligger i norra delen av Sverige. Jag valde att flytta söderut till Jönköping för att finna nya äventyr och utmaningar. På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, min vardag samt om min badmintonsatsning. Trevligt att du hittat hit och hoppas du kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela