johannalu

Johanna Lundgren

Johanna.

Publicerad 2012-05-31 13:40:34 i Allmänt,

Åh vad skönt det är att umgås med mina skelleftebor!! Hade ju turen att få med mig en av mina bästa kompisar hit ner till Jönköping. Vi har tyvärr setts alldeles för lite, men nu tog vi oss tid att äta lunch och snacka om allt vi missat. Vi hann inte riktigt med allt, har hänt så mycket;) Men känns så bra nu efteråt, saknar verkligen mina skelleftemänniskor!<3
MÅSTE hem till trästocks nu i sommar, så då förväntat jag mig att ni är där;)
Och JA Johanna, du ÄR söt!!!;)<3

Rosa överallt.

Publicerad 2012-05-31 13:33:46 i Allmänt,

Insåg först nu efteråt hur mycket rosa jag hade på mig. Rosa sport bh, tröja, iPhone skal, hörlurar, rosa detaljer på tightsen och skorna. Så alltså överallt, haha. Kan ni gissa vilken min favoritfärg är?;)

Full rulle.

Publicerad 2012-05-31 08:55:23 i Allmänt,

Har ett fullspäckat schema idag. Först ska jag träna och efter det ska jag luncha med en kompis. Vilket ska bli supermysigt! Hon ska nämligen hem till Skellefteå senare i veckan, så vi kommer inte kunna ses så mycket under sommaren.
Efter det ska jag träna badminton och vid 16.00 ska jag jobba stängning på Willys (samma som igår). Så inte många lediga minuter idag, men det kommer bli kul:)

Så ungefär såhär kommer min dag att se ut i bilder:

Lite längre än förväntat.

Publicerad 2012-05-31 08:48:40 i Allmänt,

Man kan minst sagt säga att jag jobbade över igår. Skulle ju egentligen jobba till 19.00 men det bar lite kris om personal och supermycket folk som ville handla mat, så blev att jag jobbade till 21.20. Men kan säga att jag inte klagar, väldigt bra att jobba kväll=mycket ob;)
Så blev inget av min kvällsträning eftersom gymet redan stängt när jag kom hem. Men valde att gå de 5 km hem från jobbet, så fick iaf lite luft och lite motion:)

Naglar.

Publicerad 2012-05-31 08:44:04 i Allmänt,

Kände för att göra något roligare med mina naglar. Så detta blev resultatet, vitt med glitter som bas och rosa ovanpå:)

Träningen igår.

Publicerad 2012-05-30 12:28:05 i Träning,

Sa ju att vi kanske skulle springa igår och det hade jag rätt i.en vi som hade sprungit på morgonen behövde inte göra samma sak igen. Men jag ville ju inte vara sämre än de andra även fast jag redan sprungit. Haha tävlingsinriktad jag vet;) Men jag sprang iaf samma sak på kvällen också. Trodde det skulle vara värre då, men på något konstigt sätt så var det lättare att springa på kvällen. Andningen gick så mycket bättre men benen var lite stumma. Men fick iaf bättre tid än på morgonen så det kändes bra!
Efter vi hade sprungit så gick vi in och tränade badminton i hallen. Blev lite matcher och även den gick riktigt bra! Testade mina nya skor igår och dom var superbra, så måste nog köpa ett par till sen:) Så helt enkelt en riktigt bra träning igår och humöret var på topp!:D

Sleepy sleepy.

Publicerad 2012-05-30 12:17:43 i Allmänt,

Godmorgon!
Snacka om att jag sov länge, tror det blev elva timmar. Måste ha varit riktigt trött. Men skönt med en sovmorgon någon gång. Brukar ju annars alltid träna på morgonen:)
Nu sitter jag och äter en bra frukost och de ringde från mitt jobb för ett tag sedan och bad mig att jobba ikväll. Så klockan tre till sju blir det jobb. Känna bra, pengar pengar. Alltid bra att få en stor lön nu i juli. Känna ju som bra att ha en del nu i sommar så man kan fara ut på äventyr;)
Så lär inte göra så mycket annat idag, bara städa till lite och så. Kanske ska ut och gå, är ju trots allt sol idag. Så gäller ju att passa på:)

Ännu mer.

Publicerad 2012-05-29 17:54:27 i Träning,

Nu är jag återigen vid badmintonhallen. Blir ytterligare ett badmintonpass:) Ska testa mina nya skor och se om dom är bra. Sånna skor måste ju "gås in" så man inte får skavsår och sånt. Men men, vi får se om det blir löpning även ikväll och så hörs vi efter:)

På stan.

Publicerad 2012-05-29 15:50:34 i Allmänt,

Jag var nyss på stan och köpte lite saker till mitt hår, det är så sjukt slutet och torrt så ska testa lite nya produkter:) Jag köpte även en av mina studentpresenter till killen min, men självklart kan jag inte avslöja vad. Han får ju inte veta innan studenten;)
Hann även med att kolla på vinglas, hur vuxet kändes inte det?! Har hittat två som jag gillar, så får se vilka jag väljer. Ska be mamma hjälpa mig och vara mitt smakråd. Ska ju önska mig dom av henne i 20 års present:D
Vilken tycker ni, den till höger eller den till vänster?
Jag vet att de ser nästan likadana ut, men den ena är lite lägre och mer fyrkantig än den andra:)

Nyttig.

Publicerad 2012-05-29 15:44:30 i Kost/Hälsa,

Idag blev det en riktigt nyttig lunch. Mycket kryddor som ökar på fettförbränningen, grönsaker, vatten, kyckling (mycket protein).
Testade faktiskt något nytt, istället för tex potatis gjorde jag blomkål i ugnen. På dessa smetade jag på rapsolja, vitlökskrydda och chilikrydda. Blev riktigt bra och passade utmärkt till kycklingen och en fräsch sallad:)

Sportlife.

Publicerad 2012-05-28 22:07:16 i Träning,

Såja, andra träningspasset för dagen är nu slutfört. Blev crosstraining i 60 minuter, snacka om att man svettas efter det. Jag tycker crosstrainer är ett väldigt bra sätt att förbränna kalorier. Man blir inte så trött som av springa och ändå förbränner man mer, inte helt fel;) Nu ska jag duscha och sedan promenera hem, lägga mig i sängen och se GG tills jag somnar:)

Nya saker.

Publicerad 2012-05-28 20:01:30 i Allmänt,

Jag har köpt nya badmintonskor. Dom är så sjukt lätta, väger typ ingenting. Riktigt fina är dom också! Det roliga är att de inte finns i Sverige än, så känns lite coolt:) Min brorsa har även köpt nya, blev ett par gula, snacka om att man syns i den färgen. Perfekt ju när man tävlar. Man vill ju synas;)
Alltid bra att ha ett par extra, dom slits ju så mycket och används ofta. Är som sagt väldigt nöjd med dom:)
Mina är de vita med blått på, (kanske ni förstod, de är ju så små haha).

Ett uppdrag utfört.

Publicerad 2012-05-28 16:29:20 i Allmänt,

I morse så hade jag träning som vanligt. Blev springning, fotarbetsträning samt fys. Jobbigt men kul.
Efter det så begav jag mig till skolan för att hämta breven vi ska skicka till våra blivande nollor. Så jag bar hem på 85 A4 sidor samt 85 kuvert, en hel del. Så bara hoppas det är frimärken som man klistrar på och samma sak med adresserna. Annars kommer jag ha en hel sommars arbete att göra haha;) Nä men de blev riktigt fina och bilden vi faddrar tog på oss blev riktigt bra. Så nu taggar vi insparken!!!:D

Frågor & Svar.

Publicerad 2012-05-28 16:20:39 i Fråga & Svar,

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att svara på era frågor, så FÖRLÅT. Men här kommer iaf svaren:)



En ostbricka, det som vi åt, kan bestå av olika sorters kex, ostar, vindruvor och sådanna saker. Mycket gott om ni frågar mig:)



Ja, det kommer jag att göra. Trodde ju när jag flyttade att jag skulle vara hemma hela sommaren. Men så blev det inte. Har två jobb här i Jönköping, så blir mycket jobb i sommar och träning. Men jag tror att min hemresa kommer att äga rum i mitten av Juli. Då blir det mys i min stuga med min underbara familj och släkt:)



Hahaha, nej tyvärr inte;) Jag vill docka att ni ska ha möjligheten att veta vart mina kläder från dagens outfit biderna kommer ifrån. Detta för att ni ska ha möjligheten att köpa plagget om ni hittar något ni gillar:)



Jag har valt att inte göra detta just nu eftersom att ja deffar, det vill säga tränar mycket och äter mestadels protein för att få bort underhudsfettet. Nu menar jag inte att jag ska bli skinn och ben, bara få fram de bästa formerna. Anledningen till att jag inte äter så mycket kolhydrater såsom vitt bröd och pasta är för att det är svårare att "banta" med sån mat. Om man äter mycket protein så är det lättare att bygga muskler samt förbränna fett.
Ett tips är att gå på en morgonpromenad innan du äter frukost, på så sätt förbränner du fettet och inte maten.



Eftersom frågan är på engleska så svarar jag på engelska:)
Haha thanks.
If you want to have nice and strong legs you have to eat right and exercise. Thats my secret;) Hehe and it can help to play badminton, beacuse you are bending your knees nearly all the time. Which are a really good exercise:)

KM.

Publicerad 2012-05-28 15:23:26 i Allmänt,

Hej hej!
För några helger sedan så spelade jag KM (KlubbMästerskap) i badminton. Var riktigt kul och det gick faktiskt bättre än förväntat. Blev en förstaplats i både singel och mixed. Så man kan iaf kalla sig klubbmästare haha:) Fick då två medaljer och en deltagarmedalj. Känns lite kul, man fick ju alltid sånna när man var liten. Men var ju kul för de yngre barnen, vilket är viktigt. Jag vann även en riktigt fin badmintonkjol. Så en lyckad helg med andra ord:)

I torsdags.

Publicerad 2012-05-28 06:48:50 i Allmänt,

Godmorgon!
I torsdags hade jag min sista skoldag i ettan. Det blev en riktigt lyckad dag, supermysig och varmt ute. Så jag, Ida och mina två sambos passade på att äta lunch på en uteservering i solen. Två flugor i en smäll, sola och äta golunch;) Blev iaf en Caesar sallad med Loka för mig, riktigt gott var det. Så för er som hat vägarna förbi Jönköping så kan jag tipsa om Åtta glas. Det är även bra lunchpriser där:)

Brun.

Publicerad 2012-05-27 22:34:16 i Allmänt,

Ungefär såhär har jag tillbringat slutet på den här veckan. Grymt skönt väder och underbart sällskap. Har blivit mycket solning, och fått färg. Så härligt, sommar!!!:D

Tivoli.

Publicerad 2012-05-27 16:35:45 i Allmänt,

Hej!
Tänkte berätta vad jag och Jocke hade för oss igår. Det var tydligen en marknad här i Jönköping och där fanns det även karuseller. Haha jag blev som ett litet barn igen;) Blev att vi åkte en karusell och jag skrek, inte så förvånad kanske men det var grymt kul!
Sedan så köpte jag ju även armbandet där som jag visade er igår. Efter vi gått runt och kollat på allt så blev det hämtmat från subway och en mocka latte från espresso house. Riktigt god lunch må jag säga:) Jag gillar när det händer något sådär extra i vardagen, så inte allt blir för enformigt:)

Underbart.

Publicerad 2012-05-27 15:41:31 i Allmänt,

Har varit en riktigt underbar helg, verkligen en av de bästa någonsin. Har umgåtts med min fina pojkvän hela helgen. Igår blev det mys på kvällen och gomiddag. Riktigt lyx att ära potatis haha, jag som annars inte äter kolhydrater:)

Ahhhhh.

Publicerad 2012-05-27 10:52:11 i Allmänt,

Helt sjukt, hehe skrek en del kan jag lova. Killen min blev lite rädd;) Loreen vann, åh är så glad. Blir alltså Eurovision Song Contest i Sverige nästa år, 2013. Har redan bestämt med faster min att vi ska dit. Känns verkligen overkligt kul. Hehe vet att jag är lite utav en Eurovision nörd men tror inte jag är ensam om det?!;) Nä men grattis Loreen!!

Eurovision Song Contest 2012.

Publicerad 2012-05-26 22:30:58 i Allmänt,

Kollar just nu på Eurovision. Gör ni det också eller? Loreen var så duktig!! Vinst kanske?;) Isf blir det Globen nästa år för mig och bästa faster. Skulle vara så sjukt kul att se finalen, vilken häftig stämning:D Saknar dock min faster nu. Vi brukar ALLTID se finalen tillsammans... Men men, ser iaf med min kille, mysigt!:)

Armband.

Publicerad 2012-05-26 17:48:04 i Allmänt,

Köpte det här superfina armbandet idag. Sjukt att det passar min bebishandled. Alla armband brukar vara alldeles för stora. Så blev glad när det var ett litet armband.
Gillade att det var ett enkelt armband som passar till allt och hjärtat gjorde det där lilla extra:)

Tenta.

Publicerad 2012-05-24 07:13:39 i Allmänt,

Hej och godmorgon på er!
Jag sitter nu och äter frukost för vid åtta har jag tenta. Hoppas den är lätt haha;) Nä men sen ska jag äta lunch med Ida på en uteservering, för skulle ju vara bra väder idag och man får passa på innan det kanske blir sämre väder igen. Vi ska även skriva klart vår projektrapport och sen är allt från ettan klart!:D

Hard Work.

Publicerad 2012-05-23 21:47:34 i Allmänt,

Är nu hemkommen från jobbet och den 5 km långa promenaden hem:) Riktigt skönt att röra på sig. Har haft fullt upp idag med 120 sidor plugg samt jobb på Willys. Jag äter nu lite kvällsfika och ska läsa det sista inför tentan som är kl 8.00 imorgon.
Så himla skönt, en dag kvar sen är det lov i 3 månader:D Längsta lovet någonsin;) Väldigt bra, för då hinner jag vila upp mig och jobba massor:) Sen i augusti blir det inspark återigen, men denna gången som Huvudfadder:D Tagga tagga!!!

Plugg plugg.

Publicerad 2012-05-23 11:03:32 i Allmänt,

Godmorgon på er!
Jag skulle egentligen ha tränat imorse men jag försov mig. Inte bra... Men är helt slut efter dessa fullspäckade veckor. Men slutar ju imorgon så sista rycket nu!:D
Sitter iaf och pluggar till min sista tenta i ettan, tiden går så fort:D Blir att plugga några timmar nu för sen vid tre ska jag jobba och slutar först vid åtta. Då blir det en promenad hem på 5 km och ännu lite mer plugg. Ungefär så ser min dag ut, kanske inte den mest spännande men haha.
Ha en bra dag!:)

Mitt i allt tentaplugg.

Publicerad 2012-05-21 22:03:46 i Allmänt,

Jag har pluggat till tentan jag har imorgon typ hela den här dagen. Men trots detta så har jag hunnit träna två gånger, badminton imorse och löpning ute nu ikväll. Har även tagit andra twinrix sprutan idag, skönt att ha det gjort!
Blev även tvungen att tacka nej till jobb idag, kändes liiiite mycket att hinna det med idag;)
Men men, nu ska jag strax sova så godnatt mina vänner!:)

Hej jag lever.

Publicerad 2012-05-21 19:49:55 i Allmänt,

Vet att det var grymt länge sen jag skrev. Förlåt för det!! Skolan, mina 2 jobb, killen, tentor, huvudfadder saker, planering inför sommaren... Ja allt har tagit mycket tid haha. Tyvärr så blev bloggen lidande men nu är det bara några få dagar kvar. För på fredag börjar mitt sommarlov och jag se då gått halva min utbildning och bott i Jönköping nästan ett år. Tiden bara flyger iväg och massor har hänt. Saknar mitt lilla Skellefteå måste jag erkänna, så många fina människor där, som jag träffat alldeles för lite! Ni ska veta att jag tänker på er OFTA. Snälla kom och hälsa på mig;)
Kram alla fina!<3

Ut i regnet.

Publicerad 2012-05-10 18:23:48 i Allmänt,

Ska snart bege mig till hallen för att träna. Så himla glad jag var ute och sprang imorse, var ju bara mulet då och nu regnar det. Så tur jag ska träna badminton nu ikväll;) Efter det ska jag sova typ direkt och imorgon blir det mer jobb i skolan med Ida:)

Humöret på topp.

Publicerad 2012-05-10 09:31:55 i Träning,

Godmorgon fina ni♥
Klockan ställdes på sju och uppdraget var att jag skulle ut och springa. Jag orkade inte fara upp på gymet så valde att springa ute istället. Iaf jag tycker att det ger mer att springa ute, för på löpband behöver man bara lyfta fötterna medan ute måste man skjuta ifrån för att komma framåt. Sen så blir det en större rörelse som aktiverar hela kroppen. Håller ni med? Gick så sjukt bra idag, bättre än någonsin utomhus faktiskt. Kändes som jag flög fram och jag höll även ett riktigt bra tempo hela vägen. Blev även på ett sjukt bra humör och vaknade verkligen till. Blev en powerwalk som uppvärmning 1 km och därefter 5,3 km löpning.
Jag valde att springa innan frukost för att hjälpa fettförbränningen på traven;) Så äter min gröt nu istället för innan. Ska strax bege mig till skolan (trots att vi är lediga) för att jobba med vårt projekt, eller faktiskt våra två projekt.
Vi hörs under dagen, kram!

Sleepy.

Publicerad 2012-05-09 22:00:53 i Allmänt,

Hej! Jag har nu jobbat och efter det gick jag hem i regnet. Men det var bara skönt, en massa syre i luften!
Var på lite dåligt humör och trött innan jobbet men på något vis så blev jag väldigt glad av att jobba och sedan promenera, så känns riktigt skönt. Hatar att vara på dåligt humör.
Fick iaf ett eget kort på jobbet idag, känns lite sådär små proffsigt haha;)
Nu tänkte jag faktiskt lägga mig, för imorgon blir det upp i ottan och ut på en löprunda:)

Jobb.

Publicerad 2012-05-09 14:36:17 i Allmänt,

Nu väntar jobb mellan kl 15-20. Är lite trött men bara att bita ihop, får ju pengar;)
Nu är även sista lektionen gjord, vilket känns grymt skönt!
Hade funderat på om jag skulle träna ikväll, men kroppen börjar säga ifrån så blir bara en promenad hem från Willys på 5 km och efter det blir det sova!:D

Sista.

Publicerad 2012-05-09 09:27:41 i Allmänt,

Jag är nu påväg till den sista föreläsningen för den här terminen och den allra sista i årskurs ett. Helt sjukt har snart hunnit gå ett år och därmed halva min utbildning. Har gått så fort, tiden har bara försvunnit. Känns som jag nyss flyttade hit och lämnade mina närmsta hemma i Skellefteå. Ska iaf försöka fara hem några dagar i sommar!:)

Bästaste bror min!<3

Jobben bara strömmar in.

Publicerad 2012-05-08 17:18:50 i Allmänt,



Som jag tidigare sagt så har jag nu två jobb under sommaren samt som extrajobb, på Willys och på ett lager.
Blev så förvånad när de ringde från Brothers And Sisters och frågade om jag ville jobba där i sommar. Hade varit sjukt roligt, för jag gillar att jobba som säljare i butik, verkligen min grej:D Men jag skulle inte ha tid med tre jobb, haha! Så var mot min vilja tvungen att tacka nej. Kul iaf att man har fått flera jobberbjudanden, jag kan ju inte verka så hemsk då;)

Jag drömmer mig bort.

Publicerad 2012-05-08 17:09:33 i Allmänt,



Åh, sitter här och drömmer mig bort, vill verkligen utomlands NU!!!
Älskar verkligen solen och värmen och känslan av att alla bekymmer samt problem är som bortblåsta. Har "råkat" kolla på sista-minuten resor, finns till Kroatien för endast 2000 kr och det är med hotellet. Kan säga att jag är sugen, kommer ju även ha råd nu i sommar när jag ska jobba så mycket. Men kommer nog inte ha tid, ska ut på ett annat äventyr istället;)
Så får väll bli nästa sommar eller någon gång under vintern. Måste bara hitta någon att åka med:)  

Tisdag den 8:de maj.

Publicerad 2012-05-08 13:06:55 i Allmänt,

Hej! Mår alla bra idag? Själv är jag lite trött, mycket att göra i veckan.
Imorse hade jag badmintonträning och efter det vid 10.00 så började min lektion. Vi sitter nu och jobbar med DIALux. Lite segt men sånt är livet:) Vid 17.00 slutar jag och sen blir det ytterligare en träning:)

Träning träning.

Publicerad 2012-05-07 22:05:39 i Träning,

Efter jag hade ätit middag begav jag mig till gymet. Där blev det löpning 7,3 km och magträning. Grymt skönt nu efteråt, den där härliga känslan när man är trött och känner att man kommer somna gott, så himla skönt! Tänkte faktiskt lägga mig nu för imorgon halv åtta i vanlig ordning blir det träning.
Så sov gott mina vänner, kram<3

Måndag den 7:e maj.

Publicerad 2012-05-07 17:29:31 i Allmänt,

Hej.
Dagen började med badminton och efter det begav jag mig raka vägen till skolan. Skulle egentligen gå mellan 10-17 men det var sista lektionen i den kursen så vi slutade 15;) Då blev det lite jobb med vårt projekt och nu är jag hemma. Inte så rolig dag kanske?
Men nu ska jag äta min "middag" haha och efter det blir det till gymet och springa:)

Dagen i tre ord.

Publicerad 2012-05-06 20:27:07 i Allmänt,

Hej! Har ni haft en bra söndag?:) Själv har jag haft det riktigt bra, en händelserik dag. Kan beskriva den i tre ord: födelsedagsfirande, bebisar och mat. Har träffat två underbart söta bebisar idag, en av dom var bara ett dygn! Så sjukt söt och liten. Så himla len hy bebisar har, fusk, tänk om man hade den hyn;)
När vi kom tillbaks från kalaset så åt vi grillat kött, vitlöksmackor, bea-sås, sallad och hemmagjorda friterade pommes. Så sjukt gott var det!
Nu är jag iaf påväg hem till Jönköping igen, skola och träning väntar imorgon:)

Helgen är ett enda stort kalas.

Publicerad 2012-05-06 13:52:52 i Allmänt,

Hej!
Vi har nu varit på ytterligare ett kalas. Jocke fyllde igår och idag var det hans brors tjej Sofia. Riktigt trevligt och ett bra test av min disciplin haha;) Har ju haft sötsaker såsom tårta mitt under näsan hela helgen. Men har inte tagit en enda bit av tårtorna och inga kakor. Sitter där så snällt med mitt vatten eller kaffe:) Ikväll blir det iaf god mat bestående av grillat kött, vilket jag ÄLSKAR, då är sommaren här!:D Fast lite mer värme ute skadar inte;)

Bowling.

Publicerad 2012-05-05 19:03:06 i Allmänt,

Nu är vi hemma från bowlingen, första omgången gick riktigt dåligt hehe träffade inte många gånger. Skyller på min badmintonsving;) Men andra omgången gick faktiskt bra, iaf en strike. Från sista plats första omgången till att jag vann andra omgången, så är rätt nöjd:) Nu ska vi strax äta grillad korv och sen får vi se vad kvällen erbjuder:)

Ps. Stor skostorlek va?!;)

Jag just nu.

Publicerad 2012-05-05 15:53:51 i Allmänt,

Har just ätit massa goda pajer, mums! Om ca en timme ska vi fara och bowla med Jockes kompisar, får se hur det går. Kan både gå bra lika väl som dåligt, jag är väldigt ojämn när det gäller bowling haha;)

Hälsningar från gymet.

Publicerad 2012-05-05 12:58:42 i Träning,

Har varit och biffat med min kille. Jag och killarna på gymet haha. Hade ont i magen innan jag for på gymet och även detta kunde träning bota, hur bra?:D
Nu är vi hemma och väntar på att gästerna ska komma, då blir det matpajer:) Jag älskar pajer, så gott!

Ostbricka.

Publicerad 2012-05-04 22:15:34 i Allmänt,

Hej hej!
Hoppas ni har en mysig fredags kväll. Vi är iaf hos Jockes släkt och har fikat, blev ostbricka, vindruvor och kaffe. Riktigt mysigt är det, var så sugen på ostbricka tidigare i veckan så passade bra att äta det nu;) Om ett tag ska vi vidare mot Motala och då blir det slappa till en film:)
Kommer vara en händelserik morgondag:)

Motala.

Publicerad 2012-05-04 18:45:59 i Allmänt,

Hej!
Riktigt fint och härligt väder ute nu. Har ju regnat idag och varit mulet, så skönt att det sprack upp:)
Nu sitter jag på stationen och väntar på bussen mot Motala. Ska fara och umgås med min kärlek som fyller 20 år imorgon. Blir att umgås med hans släkt samt vänner, mys!:) Blir där hela helgen, så kommer hem på söndag igen:) Men jag ska givetvis blogga ändå så ni får nått trevligt att läsa;)
Kram på er<3

Sötsaksförbud.

Publicerad 2012-05-04 15:07:28 i Kost/Hälsa,

Jag har nu haft sötsaksförbud i lite mer än 3 månader, bara 1 månad kvar, (det går ut den 1:a juni). Är himla stolt över mig själv! Får varken äta godis, kakor, glass, chips osv. alltså inga godsaker och ingen läsk. Även fast det kan vara jobbigt ibland så är det verkligen värt det, jag ser bra resultat på kroppen på kort tid.
Men nu när sommaren kommer (alltså efter 1:a juni) så ska jag unna mig glass, B&J är ju så gott!!! Fast dock väldigt onytttigt men men;) Tror absolut att jag kommer köra sötsaksförbud någon fler gång, och kommer inte äta sötsaker ofta ens när jag får. Är ju så skönt att känna sig nyttig!:D



Sallad till lunch.

Publicerad 2012-05-04 13:02:25 i Allmänt,

Blev en Icasallad nu till lunch, mums!
Slutade skolan vid tolv och for då till affären och handlade sallad samt naturgodis till helgen. Efter det solade jag ett litet tag, börjar få färg;)
Sen blir det att packa, plugga lite och bara ta det lugnt:)

Morgon.

Publicerad 2012-05-04 08:05:44 i Allmänt,

Blev en morgonpromenad på 45 minuter och nu sitter jag på lektionen. Slutar vid tolv vilket känns grymt skönt, då hinner jag slappa lite innan jag ska till killen min:)

Tips: två saker som kan få dig glad.

Publicerad 2012-05-03 22:46:24 i Tips,

Tänkte berätta två saker som verkligen fungerar om man är sur eller trött, iaf för
mig. Jag hatar verkligen att vara på dåligt humör och två saker som fungerar för att bli glad igen är:
* lyssna på bra musik
* träna!!!
Träna är grymt bra, tar ut ilskan ur kroppen samtidigt som man får sig motion;)
Musik fungerar även det, tycker både man kan bli taggad av den och tröstad, allt beroende på vilket humör man är på så väljer man olika musik:)
Värt att testa iaf, fungerade för mig idag när jag var på lite dåligt humör och trött, först musik sedan hård träning;)

Middag.

Publicerad 2012-05-03 17:39:29 i Allmänt,

Kom just hem från skolan och sitter nu och äter middag. Blev mackor, keso och min hemmagjorda köttfärssås. Den är riktigt stark och god, så inget för klenisar;) Senare ska jag iaf iväg på badmintonträning och svettas, blir skönt:) Är träningssugen nu känner jag och nu har kroppen hunnit återhämta sig och vila sedan de tuffa passen i början av veckan:)

Sola?

Publicerad 2012-05-03 12:31:36 i Allmänt,

Hej!
Åh sol idag med, gillas! Blåser dock mer
idag, jag och Ida hade tänkt sola ute men var lite för kallt så blev på solariet istället;) Man blev ju brun iaf och nu sitter vi ute på skolgården och solar, så mysigt! Shortsen är på idag och linne:D Passar på att njuta av de soliga stunderna!

Kvällen.

Publicerad 2012-05-02 23:40:43 i Allmänt,

God kväll mina vänner!
Hoppas ni gjort nått trevligt, jag har umgåtts med en kompis hela eftermiddagen och kvällen. Hade riktigt trevligt! Blev hemmagjort taco kyckling till middag och efter det bio. Vi såg American Pie: The Reunion. Någon som sett den?
Jag tyckte iaf att den var bra, inte den bästa av de filmerna men den var rolig. Kändes som det var lite mer romantik i denna och mindre naket? Haha, kan iaf tipsa om den:)
Är även sugen på att se Hunger games, någon som vet om den är bra?:)

Godnatt på er<3
Kvällens outfit.

Livet leker.

Publicerad 2012-05-02 17:38:38 i Allmänt,

Hej sötnosar!
Är helt sjukt vad det har/är bra väder idag! Har kunnat gå runt i shorts och linne i maj och nästan svettats!:o Är inte vardagsmat för en norrlänning kan jag berätta. Man är snarare van vid snö och typ 10 grader nu;) Men jag klagar inte, älskar verkligen värme och sol!
Ska tydligen vara lika bra väder imorgon så blir att sola på förmiddagen. För på fredag och lördag ska det typ regna, så gäller att ta tillvara på solen;)

Uteservering.

Publicerad 2012-05-02 13:21:07 i Allmänt,

Satt nyss och solade på en uteservering med mina sambos. Vi passade på att även äta lunch, för mig blev det en Caesar sallad och Loka, verkligen hur gott som helst!:D
Har varit ute i solen från kl halv tio till nu, se blev iaf några timmar. Kommer nog bli lite röd ikväll;)

Nu=PowerWalk.

Publicerad 2012-05-02 09:25:57 i Allmänt,

Godmorgon!
Jag sov grymt bra inatt, blev 11 timmar. Trött tjej haha?;) Ska iaf bege mig ut på en promenad nu innan frukost. Är redan ca 10 grader ute!:D

Jag lyckades...

Publicerad 2012-05-01 21:31:15 i Allmänt,

Hahaha när jag var påväg hem idag så lyckades jag hamna mitt i ett demonstrationståg. Tog ett tag för bussarna att ta sig fram.
Var dock några jättesmå söta tjejer som var med i orkestern som spelade, de var riktigt duktiga!:)

I det fina vädret.

Publicerad 2012-05-01 21:28:24 i Allmänt,

Var ju så himla mysigt väder idag! Varmt men blåste lite kallt, men men ville verkligen sola men var tvungen att sitta i skolan och jobba med projektet:)
Blev iaf lite promenad och det var riktigt skönt, fick utan jacka. Hoppas på att värnen håller i sig så att sommaren kommer snart!:D

Livet för en elitsatsande.

Publicerad 2012-05-01 07:06:36 i Träning,

Hej på er och godmorgon;)
Antar att många av er sover såhär dagen efter Valborgs? Själv spenderade jag gårdagen med en morgonpromenad, en badminton träning på morgonen, jobb med projektet i skolan, fix med bloggen (hoppas ni gillar förändringarna?!), samt en egen badmintonträning med min tränare på kvällen. Kan säga att det knappt var någon i hallen då, många som festade? Efter min träning så såg jag film med en av mina sambos, riktigt mysigt:)

Nu är jag även påväg till en badmintonträning. Man måste vara seriös och satsa om man vill komma någon vart. Oavsett vilken dag det är gäller det att träna;)

Om

Min profilbild

johannalu

Hej! Jag heter Johanna Lundgren och är 22 år. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå, en stad som ligger i norra delen av Sverige. Jag valde att flytta söderut till Jönköping för att finna nya äventyr och utmaningar. På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, min vardag samt om min badmintonsatsning. Trevligt att du hittat hit och hoppas du kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela