johannalu

Johanna Lundgren

Hög mysfaktor.

Publicerad 2012-10-21 11:04:47 i Allmänt,

Har just tagit ett fotad, välbehövligt. För att underhålla mig själv så läste jag ELLE och drack bubbelvatten. Skönt att bara ta det lugnt och ta hand om dig själv ett tag.

20-års presenter.

Publicerad 2012-10-20 19:16:43 i Allmänt,

Igår fick jag en massa presenter av mamma. Fyllde ju 20 år i augusti men har inte träffat henne sen dess, så fick allt nu. Kan ta bilder på det sen. Fick bland annat märkesvinglas, en väska, doftljus, en vas och annat fint.

Händiga.

Publicerad 2012-10-20 17:09:33 i Allmänt,

Har det lite för bra här hos mamma. Vi har varit ute och gått idag, handlat mat och strosat runt i Kungsängens centrum. Sen har vi varit väldigt händiga och fixat en ny lampa i vardagsrummet. Himla fin är den, med fina kristaller.
Har även ätit väldigt god mat både Caesarsallad och lax med potatis, himla mums! Ikväll blir det mest tv och filmtittande. Vi ska bland annat se SnowWhite and the Huntsman, hoppas den är bra iaf, har en känsla av det.

Lilla flickan är i storstan.

Publicerad 2012-10-19 15:31:14 i Allmänt,

Jag är nu alldeles strax i Stockholm och ska hälsa på min mamma. Ska bli sååå mysigt, länge sen vi sågs. Först blir det en sväng på stan och efter det blir det caesarsallad, mums! Resten av helgen ska vi nog bara ta det lugnt och mysa. Skönt att vara hemma ibland och bli bortskämd;)

Påväg mot en mysvecka.

Publicerad 2012-10-17 17:10:35 i Allmänt,

Sitter nu på bussen påväg mot Motala. Ska vara med min älskling, vi har 10 månader idag btw. Ska vara där till fredag och då ska jag vidare mot Stockholm och mamma. Så är en riktig mysvecka jag har framför mig. Känns riktigt bra nu efter tre fullspäckade dagar. Har hunnit hur mycket som helst. Har även hunnit söka praktikplats nu. Bara att hålla tummarna!

Glad tjej.

Publicerad 2012-10-17 09:39:12 i Träning,

Nu ska den här glada tjejen bege sig till gymet för konditions och styrketräning. Har faktiskt börjat älska att träna armar?? Kunde man aldrig tro! Har alltid tyckt det har varit så jobbigt med just armträning med nu är det bara kul, kanske har blivit starkare?;)

Vilodag.

Publicerad 2012-10-10 06:54:45 i Träning,

Idag har jag min välförtjänta vilodag, ingen träning alls idag. Känns verkligen att kroppen behöver det. Har ju hunnit med tävling lördag, 1 mil löpning på söndag, ett pass badminton och ett pass gym i måndags och två pass badminton igår. Samt skola minst 8 timmar varje dag. Så har ont lite överallt. Man kan verkligen säga, blod, svett och tårar.
Har ett grymt snyggt blåmärke på knäet. Vi körde ju någon typ militär övning igår (på båda passen), man skulle så snabbt som möjligt ner på mage. Jo, jag kanske hade lite fel teknik.. Men när min tränare skulle visa hur man egentligen skulle göra, så gjorde det ont i höftbenen istället. I-lands problem jag vet!;)

Redovisningar.

Publicerad 2012-10-09 12:33:22 i Allmänt,

Morgonen börjades med träning som vanligt. Blev någon slags militärövningar haha. Så blåmärken kommer det finnas gott om imorgon.

Nu sitter jag iaf på en massa redovisningar. Inte alla speciellt kul eftersom det är på samma område. Så mellan kl 10-17 är jag fast här. Sen är det raka vägen hem för middag och sedan full fart till träningen.

Mitt fina lag från seriespelet i helgen på Öland.

Muskler.

Publicerad 2012-10-08 19:08:10 i Träning,

Har krigat på i skolan nu på eftermiddagen och imorse var det badmintonträning. Känner att jag behöver ett pass till innan jag ska sova, så tänkte pallra mig iväg till gymet nu. Blir att köra ett av passen jag fått av min PT Kelvin. Bygga muskler och bli vältränad är det som gäller nu på gymet.

If you want it, you have to work for it!

Publicerad 2012-10-07 10:51:54 i Träning,

Nu beger jag mig ut i den kalla höstluften och tar en löprunda. Blir en 10 km, så död lär jag bli. Var även på seriespel igår, så har lite träningsvärk idag. Men vet ni vad, bästa sättet att bota träningsvärk är med mer träning;)

Om

Min profilbild

johannalu

Hej! Jag heter Johanna Lundgren och är 22 år. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå, en stad som ligger i norra delen av Sverige. Jag valde att flytta söderut till Jönköping för att finna nya äventyr och utmaningar. På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, min vardag samt om min badmintonsatsning. Trevligt att du hittat hit och hoppas du kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela