johannalu

Johanna Lundgren

1 år sedan du försvann.

Publicerad 2012-09-27 12:25:58 i Allmänt,

I måndags var det 1 år sedan min extrapappa Jan lämnade den här världen. Känslan som jag hade i måndags var svår att förklara, allt känns så konstigt. Det känns både som det var väldigt länge sedan samtidigt som det känns som igår... Sorgen man känner när man mister någon närstående är oerhört tung att bära. Detta var väldigt jobbigt för mig eftersom att det var första gången jag har mist någon närstående (familj) samt att jag just hade flyttat hemifrån, 110 mil ifrån min familj. Jag tog mig igenom den perioden och just förra hösten har varit en av de jobbigaste perioderna i mitt liv. Men jag är så glad att jag kunde vara med mamma och Jan under hans sista tid här på jorden, det var jobbigt men hade varit ännu jobbigare om jag inte hade fått säga hejdå en allra sista gång.
Men om man ska tänka positivt så: What doesn´t kill you makes you stronger!
 
Han kommer alltid finnas kvar i våra minnen och hjärtan. Så tänk på det alla, var rädda om dom ni älskar för man vet aldrig hur länge man får ha kvar dom.
 

Ett gott skratt förlänger livet.

Publicerad 2012-09-22 21:12:28 i Allmänt,

Vem har inte varit med om det? Känns som det händer mig ofta. Man ska berätta nått kul för sina kompisar och man hinner berätta något ord, sen råkar man tänka på det roliga och brister ut i skratt. Sen går det inte sluta skratta och kompisarna bara står där och tittar konstigt på en, och när man väl kan berätta hela historien så tycker dom inte det är lika kul som man själv tycker. Kanske beror på att dom har fått så höga förväntningar när man står där och skrattar som en idiot åt sin egen berättelse. Men som man säger, ett gott skratt förlänger livet!

Milen.

Publicerad 2012-09-21 19:56:46 i Träning,

Är så sjukt nöjd!! Tänkte bara springa 5 km, men trots spöregn så kände jag taggen. Så jag sprang och sprang och sprang, det slutade med att jag sprang 1 mil i grymt tunga uppförsbackar utan att stanna samt gick 1 km som uppvärmning. Satsade på att ta milen under 1 timme och lyckades springa den på 59 minuter;)
Så nu blir det filmmys resten av kvällen.

Keep fighting.

Publicerad 2012-09-21 17:16:08 i Träning,

Helt galet vad jag har sovit mycket idag. Hade nattlabb inatt så blev ca 4 timmar sömn under natten och jag har tagit igen det nu idag istället. Men det är ju skönt det med, ibland behöver man bara stanna upp och vila.

Nu ska jag iaf ta tag i dagen och träna. Blir löpning ute trots att det regnar. Men vad gör väll det? Brukar mest vara skönt och det finns mycket syre i luften då.
Så kämpa kämpa så når man sina mål!
Man säger ju att det handlar om viljan.
Såhär känner jag, bara knyt näven och kör!

Dagens outfit.

Publicerad 2012-09-20 16:04:10 i Dagens outfit,

Och ja, jag vet att det ligger massa kläder på golvet;) Det är faktiskt resväskan från nu i helgen när jag var hem till Skellefteå.

Racketcentrum.

Publicerad 2012-09-18 18:39:55 i Allmänt,

Är nu påväg till hallen för andra gången idag. Så imorse hade jag träning, sedan handlade jag mat, åt lunch, direkt till skolan för att ha CAD-lektion, sedan hem och göra middag och nu träning igen. Inte mycket vila idag, men tar det till helgen istället.

Ensam.

Publicerad 2012-09-18 12:11:52 i Allmänt,

Har ni haft den där känslan att man är ensammast i världen? Jag har den idag... Tror det beror på att jag nyss var hem till familjen och då har man så många man älskar runt omkring sig. Sen far man söderut och har familj och släkt så långt bort. Det är inte så att jag inte har människor här som jag gillar men ingen kan ersätta familjen!
Saknar min bror så himla mycket redan, vi är som tvillingar. Har alltid gjort allt tillsammans, till och med gått i samma klass i skolan. Men nu ska jag klara mig själv här nere. Det är långt ifrån lätt men samtidigt är det ett val jag har gjort, och jag skulle inte vilja ha det ogjort. Har träffat underbara människor här!
Kärlek till er alla<3

Speglande vatten.

Publicerad 2012-09-17 23:13:39 i Allmänt,

Träningen idag gick riktigt bra. Blev 1 timme gym och sedan powerwalk till och från gymmet, den sträckan blev ca 8 km. Så 2 timmar träning ikväll blev det. Riktigt skönt!
Köpte även ett nytt gymkort idag, eftersom mitt hade gått ut förra veckan.

När jag gick hem så möttes jag av en vacker syn. Ett klart och spegelblankt vatten, en himmel i skiftande färger, vackra reflektioner i vattnet. Jag riktigt njöt utav att få få längs Vättern, det kan vara så himla fint ibland!

Blod, svett & tårar.

Publicerad 2012-09-17 16:39:56 i Träning,

Ska iaf bege mig mot gymmet strax var tanken. Blir att köra passet jag fått av min PT och även en promenad upp till gymmet och förhoppningsvis så orkar jag även gå hem. Så blir ett riktigt bra träningspass. Varning för träningsvärk imorgon;)

Nytt!

Publicerad 2012-09-17 11:20:21 i Allmänt,

Köpte lite nya saker till sängen förra veckan. Bland annat världens mysigaste stora vita kuddar som är perfekta när man ska se film och sånt. Sen köpte jag även det vita överkastet. Blir ju så mycket snyggare med det på än om man bara bäddar sängen.

Tagning 2.

Publicerad 2012-09-17 06:10:17 i Allmänt,

Ja men då gör vi andra försöket då! Sitter nu återigen på flygplatsen och väntar på flyget. Vi får hoppas på att det kan lyfta nu, för vill inte missa ännu fler träningar. Skulle ju egentligen ha morgonträning i badminton idag, men ät lite svårt att hinna dit på 1,5 timmar;)
Jag ska iaf vara framme i Jönköping efter kl 15 och då blir det att vila för att senare ikväll bege oss ut i mörkret för att göra en analys av platsen där vi ska göra ett projekt.

Får inte åka hem.

Publicerad 2012-09-16 23:29:38 i Allmänt,

Flygplanet jag skulle åka hem i hade ett tekniskt fel och kunde därför inte lyfta. Så blev kvar här i Skellefteå tills imorgon. Känns verkligen som att den här staden inte vill att jag ska lämna den.
Men nu fick jag en extra kväll med bara min bror, så mysigt!

Vill inte...

Publicerad 2012-09-16 17:25:49 i Allmänt,

Vill inte fara hem till söder. Åh vill stanna längre!! Med alla mysiga människor, de välbekanta gatorna, den fina naturen, mina underbara vänner och min fantastiska släkt och familj!!
Nästa gång jag befinner mig på norrländsk mark kommer vara efter jul. Bara att längta tills dess då!<3

Morgonprommis.

Publicerad 2012-09-16 10:58:57 i Allmänt,

Har varit ute och gått runt älven med min faster. Är fint väder idag och solen skiner. Så kändes bara skönt med en promenad.
Bilden är från en av broarna över Skellefteälven, på kvällen.

Kalas.

Publicerad 2012-09-15 17:20:00 i Allmänt,

Har haft födelsedagsfika idag, för mig och min faster. Supermysigt att träffa släkten och bara få umgås. Blev ju dock inte så nyttigt, tårta och sånt haha men men var ju trots allt kalas;) Bilder kommer sen.

Var iaf riktigt skönt väder idag, sol, blå himmel och faktiskt varmt?! Var ute i linne och det gick hyfsat bra. Frös inte ihjäl iaf;)

Det går om man vill.

Publicerad 2012-09-14 21:43:33 i Träning,

Har hunnit vara på gymet idag och kört passet jag fått av min PT. Idag tränade jag med min bror vilket var himla skoj! Vi har alltid så mycket att prata om. (Och nej vi pratade inte bara). Träningen kändes bra och snart kommer jag lyckas få min drömkropp. Bara att kämpa på!

Sjukt cool.

Publicerad 2012-09-14 19:42:17 i Allmänt,

Våran sjukt snygga och coola ljuskrona. Älskar att vi har en RGB LED i den som ändrar färg. Så himla mysigt är det!
Vi har den här i stugan, känner att jag vill skaffa en sån till min lägenhet i Jönköping med.

Varuträsk.

Publicerad 2012-09-14 13:22:46 i Allmänt,

Godmorgon.
Vaknade nyss, fick mig en välbehövlig sömn på lite mer än tolv timmar. Så nu är det frukost som gäller.
Bilderna är från min stuga som ligger precis bredvid sjön Varuträsk. Väldigt nice, för vi har sjötomt!:D Fast är ju inte direkt badväder nu tyvärr. Men är iaf väldigt mysigt! Vi grillade även igår och hade tända ljus ute på altanen.

Svetten rinner.

Publicerad 2012-09-13 22:26:26 i Träning,

En svettig Johanna efter träningen. Gick sådär, var både trött och hungrig haha, men riktigt kul att träna med brorsan!

Uppladdning & kolakakor.

Publicerad 2012-09-13 16:35:07 i Allmänt,

Laddar nu upp för träningen med en proteinshake. Ska bli kul att träna badminton här hemma med min bror. Tror dock att det kan bli lite tungt eftersom jag endast sovit 4 timmar på en buss inatt. Men men bara att kötta;)
Ska även baka lite kolakakor nu. Ska ju ha födelsedagsfirande för mig på lördag med släkten, så tänkte ta med dom dit.

Glädjetårar.

Publicerad 2012-09-13 11:50:54 i Allmänt,

Åh nu känns det som att jag aldrig vill söderut igen. Mitt mysiga norr, känns så sjukt skönt att vara hemma igen. Det roliga är att det känns som att jag aldrig varit borta, allt är så bekant. Har redan hunnit hälsa på en gammal klasskompis, sånt man saknar där nere i söder. Här känner man väldigt många, så vart man än går så brukar man känna igen någon.
Ska verkligen passa på att njuta de här dagarna jag är hemma. Vi ska bland annat spendera mycket tid i min stuga, så himla mysigt!

Kan säga att jag saknat min walk-in-closet också!!;)

I'm coming home.

Publicerad 2012-09-13 02:05:34 i Allmänt,

Sitter nu på bussen till Arlanda, kommer dit vid sju och då blir det flyg till Skellefteå. De flesta av er ligger nog och sover nu? Känner att det är dags för mig med snart, är riktigt trött efter den korta sömnen inatt.

Nattlabben igår.

Publicerad 2012-09-12 21:43:51 i Allmänt,

Hade ju som sagt nattlabb igår. Det regnade och elen stängdes av så allt slocknade. Men trots det så lyckades vi få till en riktigt fin ljussättning. Här får ni två smakprov som jag tog med min iPhone, (finare bilder kommer sen).

Onsdag den 12/9-2012

Publicerad 2012-09-12 11:09:06 i Allmänt,

Sitter nu och äter en nyttig frukost bestående utav, kvarg med diverse tillbehör, melon och frukostvälling med fullkorn.
Är fortfarande ganska trött eftersom att jag kom hem kl 3 inatt från vår nattlabb, så det blev inte många timmars sömn.
Klockan 13 så ska vi ha handledning av vårt projekt och efter det ska jag hem och packa. För vet ni vad, jag ska hem till Skellefteå inatt!!:D Men innan dess ska jag umgås med mina underbara klasskompisar ikväll. Så jag har vad jag gör idag. Hoppas er dag blir lika bra!

Nattlabb.

Publicerad 2012-09-11 11:58:33 i Allmänt,

Nu är jag hemma från träningen och ska om ett tag bege mig till skolan. Då väntar 4 timmar CAD lektion och därefter en nattlabb mellan klockan 19 till ja kanske 02.30. Så ganska länge med andra ord! Men det är faktiskt rätt så kul, vi får ljussätta olika utomhusmiljöer och testa hur allt ser ut i ett sammanhang. Kommer att visa er bilder senare då vi har haft några fler labbar. Blir riktigt häftiga bilder, så ni får vänta med spänning på resultatet;)

Hem till mitt ljuva norr.

Publicerad 2012-09-11 06:47:31 i Allmänt,

Imorgon ska jag äntligen få fara hem till Norrland! Sist jag var hemma var i julas, så saknar allt riktigt mycket nu. Under mitt besök hemma så ska jag vara mycket med släkten, vi ska bland annat fira mig, min faster och min farfar för att vi alla har fyllt år nu i augusti/september. Så resan börjar imorgon natt och jag kommer fram vid halv tio på torsdag morgon. Sedan stannar jag till söndag.

Det har hänt så mycket nu under augusti, har verkligen inte haft en lugn stund men hela månaden var riktigt bra. Berättar mer om vad jag gjorde senare.

Bilden är från i julas, inte ens vi i Norrland har så mycket snö nu;)

Om

Min profilbild

johannalu

Hej! Jag heter Johanna Lundgren och är 22 år. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå, en stad som ligger i norra delen av Sverige. Jag valde att flytta söderut till Jönköping för att finna nya äventyr och utmaningar. På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, min vardag samt om min badmintonsatsning. Trevligt att du hittat hit och hoppas du kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela