johannalu

Johanna Lundgren

London.

Publicerad 2013-06-26 05:45:31 i Allmänt,

Dagen började tidigt vid fyratiden och nu sitter vi i bilen påväg mot Skavsta flygplats. Där ska vi flyga till London, men innan dess blir det ett stopp på McDonalds för att äta frukost. Dom har faktiskt helt ok frukost.
Vi ska vara i London från idag till på lördag. Trevligt sällskap i form av killens släkt och många roliga händelser väntar. Vi ska besöka Madam Tussauds, musikal Queen, shoppa, pubhäng, god mat och mycket annat kul. Så vi hörs inte förrän nästa vecka.
Men jag hoppas att ni sover gott nu och kommer ha en lika underbar vecka som jag kommer!

Formen.

Publicerad 2013-06-24 10:56:29 i Träning,

Hej!
Tänkte visa er en formcheck. Blir inga superbra bilder men dom får duga för nu. Är ju som sagt inte hemma. Då kommer de "riktiga" bilderna. Men ni får en smygtitt ändå.
Har just varit på gymet och kört ben/rumpa och mage och efter det sprang jag de ca 3 km hem. Drack nyss en proteinshake så att mina muskler ska kunna växa, viktigt med mycket protein. Ska ju vara i toppform tills augusti hade jag tänkt. Efter det är det ju bara att fortsätta, går alltid att bli bättre!

I mitt hjärta!

Publicerad 2013-06-20 16:10:00 i Allmänt,

Skellefteå i mitt hjärta!
Känner att det var riktigt länge sen jag bloggade. Men så är det ibland. Har hänt mycket sedan sist. Kommer inlägg om det med.
Jag har nyss varit hemma i Norrland och myst med släkt och vänner i 2 veckor. Så underbart!!! Men nu är jag påväg söderut igen, ska till killen min och nästa vecka ska vi till London! Hur underbart?!?!!

Träningen går bra och jag tänkte fota mina (förhoppningsvis) framsteg snart haha. Har även mätt fettprocenten och den går åt rätt håll, är verkligen riktigt bra snart! Härligt att slit lönar sig.

Blev mycket träning nu när jag var hemma. Så underbart att springa i aftonsolen i en svalkade luft med gott om syre. Tänk att springa på skogsvägar, lyssna på musik och bara njuta. Så underbart, saknar det redan faktiskt! Men tog verkligen vara på mina möjligheter. Blev flera mil de här veckorna.

Vi hörs senare, så berättar jag lite mer vad som hänt senaste tiden.
Trevlig midsommar alla!

Om

Min profilbild

johannalu

Hej! Jag heter Johanna Lundgren och är 22 år. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå, en stad som ligger i norra delen av Sverige. Jag valde att flytta söderut till Jönköping för att finna nya äventyr och utmaningar. På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, min vardag samt om min badmintonsatsning. Trevligt att du hittat hit och hoppas du kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela