johannalu

Johanna Lundgren

Sängen kallar.

Publicerad 2012-02-29 23:46:33 i Allmänt,

Med det här inlägget så säger jag godnatt.
Hoppas ni haft en superbra dag och att ni får en skön natts sömn. Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar träna imorgon klockan halv åtta =)

Godnatt-kram till er alla <3

Passet.

Publicerad 2012-02-29 21:04:08 i Allmänt,

Blev inget pass på gymet idag, blev så att vi satt med DIALuxen som sagt men men. Kan iaf berätta vad CXWORX är för nått, det är ett gruppträningspass där man kör hela passet med hjälp utav ett gummiband för att få extra motstånd i övningarna. Passets huvudsakliga mål är att träna mage, rygg och rumpa. Superbra träning om ni frågar mig och jobbigt också;)

Just det, lovade ju att ni skulle få se mitt nya pass som jag hämtade ut idag, blev bra ändå =) eller vad tycker ni? Tog även kort på mitt gamla pass så ni kan jämföra haha, till vänster på bilden är jag för 5 år sedan och till höger är det nya passet =)

Mat.

Publicerad 2012-02-29 19:43:40 i Allmänt,

Såja, här är iaf min nyttiga middag, grillad kyckling, grönsaker, keso och lite crème fraîche och jag dricker vatten till=)

DIALux

Publicerad 2012-02-29 18:54:52 i Allmänt,

Sitter på skolan och jobbar med DIALux, ett program på datorn där man kan jobba med belysning. Men nu blir det att fara hem och äta middag, bättre sent än aldrig;)

Lektion.

Publicerad 2012-02-29 13:31:18 i Allmänt,

Sitter nu på lektionen ljuskälle- och armaturkunskap, lite segt men blir bra. Har iaf hämtat ut mitt pass nu på lunchen så ni får se det sen=)
Handledningen gick bra så nu kan vi förhoppningsvis lösa våra problem, yaay=)

Ny dag nya möjligheter.

Publicerad 2012-02-29 10:58:49 i Allmänt,

Godmorgon kära vänner!
Jag har precis fixat till mig och sitter nu och äter frukost, blev kvarg med filmjölk och frön, ska äta lunch vid tolv så blev inte så länge mellan frukost och lunch nu haha ;) Dagen har en del att bjuda på, ska försöka hämta ut mitt nya pass bland annat så ni kan få se det sen?
Jag ska strax bege mig till skolan för att möta upp bästa Ida och då ska vi på ett handläggarmöte om projektet med vår lärare, vi har en hel del frågetecken så det blir bra. Efter det kommer vi ha lektion från ett till fem och sedan blir det raka vägen hem för middag och sedan ett pass CXWORX, kan berätta senare vad det är för nått spännande haha =) Så vi hörs senare då, ska försöka se om jag förstår mig på hur man mobilbloggar så kanske vi kan höras under dagen. Annars uppdaterar jag när jag kommer sen. 

KRAM

 
Såhär ser jag ut idag.

Hemma.

Publicerad 2012-02-28 23:26:49 i Allmänt,

Haft en trevlig kväll? Min bestod utav en riktigt hård träning så nu är jag grymt mör i kroppen. Kommer sova som en bebis, vilket ska bli skönt efter två inte så bra nätter.
När jag kom hem så åt jag även kvällsfika, bestående av kvarg med olika frön i samt hårdbröd med ost och kalkon, MUMS, mycket protein vilket gillas starkt!! =D

Nä nu ska jag ta och sova.. åh kom på något riktigt trevligt, har sovmorgon till halv tolv imorgon, vilket är väldigt ovanligt för mig när jag annars brukar träna halv åtta på morgonen ;) men men nu ska jag krypa ner i sängen, hoppas ni alla sover bra i natt. Natti natti =)


Jag bjuder på en vacker bild från mitt kära Norrland =)

Mot träningen.

Publicerad 2012-02-28 18:44:26 i Allmänt,



Har just hoppat ur min mysiga OnePiece och i mina träningskläder för nu är det snart dax att bege sig till badmintonträningen. Är nöjd, har lyckats skriva klart inlämningsuppgiften vi fick när vi var på studiebesök i Stockholm, blev 18 sidor?!? 5000 ord??? Helt sjukt, men nu är den iaf klar, skönt det!

Men nu måste jag dra så jag hinner till träningen, hörs efter!

Full fart.

Publicerad 2012-02-28 16:54:49 i Allmänt,


Bilden är från ett studiebesök vi i klassen var på för några veckor sedan. Det är i en galleria i Stockholm.


Morgonen började bra, hade först ett jobbigt badmintonpass i 1,5 timmar och direkt efter det så blev det 40 minuter styrketräning med min personliga tränare. Jobbigt? Svar ja, men jag vet ju att det kommer löna sig i slutändan =) 
Så två av dagens tre pass är iallafall gjorda och ikväll blir det ännu ett pass badminton, nice om ni frågar mig!!:D
I övrigt så har jag mest suttit och försökt fixa med bloggen idag, lite svårt till en början eftersom jag aldrig bloggat förut men men det löser sig nog :) Har även hunnit vara förbi på skolan en sväng och jobbat med ett projekt som vi har i en av våra kurser. Vi ska nämligen planera belysningen för en korridor och flera kontor på skolan, rätt så kul ändå men mycket jobb. 

Ha det bäst tills vi hörs igen!  

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2012-02-28 14:55:09 i Allmänt,



Hejsan!
Jag har nu skaffat mig en blogg så att ni ska kunna hålla koll på vad jag gör (man har ju nyfiken släkt haha) ;)
Tänkte börja med att presentera mig. Jag heter Johanna Lundgren och är 19 år. Jag kommer från Skellefteå som ligger ungefär 110 mil norrut från där jag befinner mig nu, alltså Jönköping. Jag flyttade hit i augusti 2011 för att finna nya äventyr och utmaningar. Så nu pluggar jag Ljusdesign på Tekniska högskolan här i Jönköping och kombinerar det med min satsning på badminton vilket jag tränar flera gånger i veckan. 

Kvar där hemma lämnade jag min bror Robin och min pappa Lars, vilka jag saknar massor!
Min mamma Evylyn däremot bor i Stockholm, så henne träffar jag betydligt oftare vilket är skönt.

Så nu har ni fått veta lite om vem jag är, så om ni har någon fråga så är det bara att ställa den=) 
Hoppas ni kommer tycka om bloggen.

Kram
Johanna

Om

Min profilbild

johannalu

Hej! Jag heter Johanna Lundgren och är 22 år. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå, en stad som ligger i norra delen av Sverige. Jag valde att flytta söderut till Jönköping för att finna nya äventyr och utmaningar. På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, min vardag samt om min badmintonsatsning. Trevligt att du hittat hit och hoppas du kommer gilla bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela